TITANXIS Ma samo drapajte! Znam par slučajeva gdje su ljudi umrli nakon ustručavanja ispuštanja plinova. To mora van i sasvim je prirodno. Zatvorite autu auspuh i motor bu prdnul. https://net.hr/hot/zvijezde/pjevacica-zavrsila-u-bolnici-jer-joj-je-bilo-neugodno-prdnuti-pred-deckom-4d8aea60-a90e-11ec-8feb-a653d02fe7c2
TITANXIS Danas Joža Manolić slavi 102 ročkas e pa stari moj prijatelju iz vrtića sretan ti rojsni dan! Ujedno je danas i godišnjica, 2 god. prošlo od zagrebačkog potresa koji se zbio pak u čast 100-tog rođendana Jožeka.
bosscorelli Jel tko uzimao HBO Max ? Vidim da je cijena do kraja mjeseca 4,66€ , jel se to jos moze podijeliti sa par osoba ?
buz weky Da, ali ja recimo plaćam već Iskon, EONtv, Spotify, Netflix, PS+ i nabere se. 😆 Da nisam ušao u ove sharing vode morao bi piti Žuju ispred trgovine ili tako nešto.
bosscorelli weky Imam vec i previse pretplata pa gledam kak da jeftinije prodem uvijek 😃 zlo_filantrop moze , javi se
Picek Fico bio je 1.2 ak se ne varam, tak nešto mi je žena rekla da je osjetila noćas. Znači i ti živiš negdje u istočnom dijelu Zagreba 😀
Fico Picek Znači i ti živiš negdje u istočnom dijelu Zagreba Otkad je bio onaj zagrebački, mogu živjeti na drugom kraju svijeta i svejedno bih osjetio...
chono weky ne kuzim, iz nekog razloga u ZGu kazu i Konzuuum, a tako jednostavno se kaze Konzum. Kao i Pazin. Kaze se u Pazinu, a ne u Paziiinuuu