TITANXIS Tupolev Tu-141 nije nikakav dron već pravi projektil. Tko nam je to poslao kao upozorenje, Putin? Baš ga je lansirao točno tamo na prazan prostor da nitko ne nastrada ali da si damo mislit kakva je poruka poslana. Možda će nadalje sve zemlje istočnog bloka dobivat takvu poštu kao upozorenje: ne petljajte se tamo gdje vam nije mjesto!
klinjo @fensisuperstar sretan ti rođendan! Ja ću popit u tvoje ime. Ako me žena pita koji je razlog mom današnjem iznenadnom alkoholizmu, navest ću tvoj rođendan.
StarFox_N @Fenix Otvorim forum i vidim tema Jugoslavija... Došlo mi je da odmah odem offline. Molim te da ovo ostane primarno gaming forum jer to je očito jedina stvar o kojoj možemo normalno raspravljati. Tema o koroni i sad Ukrajini mi je skoro zgadila forum. Mogu misliti koja bi bolest od teme bila Jugoslavija. Da, znam da imam opciju da ne vidim temu ali svejedno. Ovdje dođem da se maknem od tih sranja.
fensisuperstar StarFox_N well on je odvojio postove iz teme sa ukrainom jer su zatrovali u krivu temu. Tako da sa te strane mislim da ispao skroz fer.
StarFox_N fensisuperstar Kužim. Sve mi je jasno. Mene da se pita obje teme bih zatvorio. Kao i onu o Covidu. Sve su zatrovane...
Kaiserus Čekam da netko otvori topic partizani i ustaše... Rekao je Meštar još davno "Neću politiku u svoju butigu!"
Fico A nemojte me krivo shvatiti ljudi, ali postoji ignoriranje teme (doslovno opcija na forumu da se čitava tema ignorira). Ako vas samo naslov toliko odbije od foruma, ne znam kaj bi rekao...
blade Ej @fensisuperstar , sretan rođendan. Ko te jebe. Pijan sam. Oprošteno mi je. Kad ćeš zvat u Novigrad pičko.
Deadwalker Fenix Ima li još nekoga da se pokušava ugurat na APN ove godine. Ili barem nekoga da je prošlih godina tako kupio nekretninu? Sada tek vidim. Baš sam u postupku kupovine pa se slobodno javiš u inbox ako imaš još pitanja 🙂
Raziel Zašto ste mi zaključali temu o Jugoslaviji ?? Gdje ću sada da čitam melanholična izdrkatorska prisjećanja nekada propalog sistema i države? Ohladi mi se kafa jebemgaja