Pa i ne pretjerano jer glavni dio tog "mladenačkog života" nisam promijenio iako sam sada u vezi, kreditu, i vjerojatno pred većim koracima kao ženidba, obitelj itd.
I dalje jednako često vidim iste ljude koje viđam zadnjih 10+ godina, i dalje se razvalimo svi od cuge svaka 2 vikenda, nekad češće, nekad rjeđe, to je moguće jer smo uglavnom parovi svi iz iste ekipe uz koju novu osobu sastrane. I dalje jednako lupam igre, filmove, serije, odlaske u kino, na pub kvizove, koncerte, utakmice i ostalo. Razlika je što se ne pije više na klupicama, parkovima, zidićima, nego u stanovima ili direkt u kafani, a cuga nije Ribar i Veli Jože, nego Jameson i Hendricks. Koliko sam se čudio prije zašto ljudi troše puno na alkohol, a sad vidim po efektu dan nakon. Da okinem 0,7 Jamesona sam drugi dan sam dobar, ali da uzmem onaj neki John Wesson od 40 kn bi umro.
Uspjevam zadržati core stvari s koje sam imao u srednjim dvadesetima, a bararam sa svim ozbiljnim obavezama koje dolaze sada kako idu tridesete. I do prinove u stanu se to neće mijenjati jer funkcionira.