Fico Ako je civilizacija preživjela 4 godine Trumpa, može definitivno preživjeti 4 godine sposobnijih ljudi.
StarFox_N Tražio na Youtubeu intervju Mesića o stanju u Ukrajini i kao preporuku dobijem ovaj video: TV debata: Sve nuklearne sile, molim vas uperite te projektile na Balkan i izbrišite nas s lica zemlje.
oxi fensisuperstar Pandemija 3 godine, nije bilo ni wc papira u jednom periodu, svaki posao je usporen, sada na pomolu viri treći svjetski rat sa zemljom koja je primarni izvoznik plina. Fensi: Neće bit kompjuterskih komponenti kao prije???
fensisuperstar oxi Neće bit kompjuterskih komponenti kao prije??? Da @oxi zato što su to materijali koji isključivo trebaju za PC i samo za PC. To što će mi izgranja kuće sad vjv koštati jedno 40% više to mi je manji problem nego što će mi grafička koštati više 🙂)))))))))))))))))))))))))))))))) wooddiebone Lik ti gledaš The Quartering. Ne bi baš trebao bit prvi koji će sudit ljude. Ako ćemo tako po tome što si otvoreno rekao da podržavaš, politički, ne shvaćam te baš ozbiljno. 🙂
oxi chono nemoj molim te podsjećat, ja i dalje radim prizemlje, taman počupala prvi sloj plafona da otkrijem grede jer mi se neda čekat majstore, i čekam dvije procjene još. Najbolje ne mislit o tome, ajmo ne mislit o tome.
Kaiserus chono Jeeee!!! Još para na maržama koja pravdamo poskupljenjima. A ovi šta jebu za stan od 60 kvadrata i 180000 neće ni to moći kupiti! Jeeee! Samo raditi sa ljudima kojima para nije problem i ne jebu me oko 5e više za kvadrat keramike. Jeeeeee!!!!
Tzereen Nikad nije bilo gore vrijeme za radove i majstore. Cijene najveće ikad, majstora nigdje, a oni koji i prihvate su neodgovorni i nepouzdani. I kaj je najgore, aljkavi.
chono oxi ti barem imas gdje zivjet dok renoviras. Dok mene jebu sa papirima i izradom projekta, kuca fino raste 1000 eura po mjesecu. Proslo je 12 mjeseci od prve ponude, pa racunaj koliko je poskupjelo i u kakvim govnima moram plivat 😁🙈
oxi chono auh, nadala sam se da imaš i ti, evo neznam što reć osim donekle znam kako ti je, jel to stan renoviraš ili kuću? Oprosti ako si mi rekao nekad, zaboravljam dosta stvari 😐 Edit: sad vidim da je kuća sori
chono buz gotovo je s tim. Trebao sam prodati kada je bila 2milje eura, barem bi imao za odradit vodu po kuci
wooddiebone buz Kad mi se kaka i treba mi nešto da me potjera čitam PC Master Race temu na forumu. 💩 +1 na listi provokacija na koje Fenix nije reagirao da truju temu. fensisuperstar Lik ti gledaš The Quartering. Ne bi baš trebao bit prvi koji će sudit ljude.
buz wooddiebone Koju temu, u Blebetaonici smo i zajebavam se. Ironično da ti druge često na forumu prozivaš za whataboutism, a gle te sada.
Fenix wooddiebone +1 tvojih pokušaja da opet pokušavaš isprovocirati nešto. Čovjek je postao glupost u Blebetaonici i nitko ga nije doživio. Ostavi mu govance, ignoriraj ili se dovedi u red EDIT: Sve najbolje Urbancicu 🚀🏆