Picek Zvuči nekome ćudno no ubijam se od posla jer drugi ne rade ništa, to se očito primjećuje i zato mi se samo tovari još više.
Zato što šutiš. Da slomiješ kičmu, i daš im thumbs up dok te hitna kupi, to bi shvatili kao hint da želiš da ti se utrostruči obujam posla.
Radila sam i ja u državnoj firmi, bila mali majmun za sve, dok me jedno jutro nevezano kolegica poslala da preuzmem pošiljku plina jer nam laboratorij nije imao plina a njima se pila kava. Mislila sam da moram samo potpisat papire ali trebalo je kolicima prenest jedno 20 boca. I sad ja se lomim sa tim bocama, dok 15 ljudi iz istog odjela dva metra od mene pije kavu na zidicu i svi me promatraju fino. Dok mi nije jedna boca skliznula sa kolica i pala na prste i polomila ih pa sam bila dva tjedna u gipsu i dobila peradu od sefa da zasto sam ja preuzimala boce uopce, i sad ocekujem da kolegica nesto kaze da me ona poslala ali nista od nje hahah ZNAM cudno skroz . Od tad sam radila jedva i minimum, doslovno minimum minimuma, bilo je jako puno dana gdje sam bila samo na broju, i za cudo su mi poceli djelit svi pohvale, povisica je pala, prelazak u bolji odjel.
Drzavne firme su znanstvena fantastika, neki cudni paralelni svijet u kojem sto manje radis to si vise cjenjen i nagradjivan.