- Uređivano
Blebetaonica 2
Svi ti gadgeti od xiaomija su super. Od vage, fena, brijača…ma sve je top..
Tuhy Ja imam Vivaxa u sobi i za kurac je.
Tuhy ima takvu kurčinu da mu treba jedan ventilator samo za kurac.
- Uređivano
Misterima @Tzereen; @fensisuperstar i svima onima koji se zovu Ivan, Ivana Ivica itd. želim sretan imendan!
TITANXIS hvala bre.
evo ispravljeno.
Mislim da je najprimjetnija razlika zbog elise koju ima.
Ima taj Eco Mode (list nacrtan) di ti smanji puhanje na lagano i ima varijabilnu brzinu vrtnje pa ti djeluje ko prirodni povjetarac.
Teško za objasnit, al djeluje ko magija.
Fan 2 Lite nema tu elisu tak da predpostavljam da efekt nije tolko dobar.
Elisa je ista kao na Standing Fan 1 koji isto imam i tamo je umjesto barijabilne brzine vrtnje samo stavljeno da random poveća brzinu za jedan level i onda je totalno neprirodno.
Iss kak sam pijan
,Jučer isto,danas gemišt za razliku od jučer
- Uređivano
Što je bože @Kikiller tako proklet
Juče pijan danas opet!
- Uređivano
fensisuperstar Kiki going full Vuco mode -
Popio i ja sinoć tri piva i stao dok je vrijeme. Eto.
klinjo To im i ja uredno radim! Stvarno su prozirni s tim forama, sve su na isti kalup. Nedavno sam jednog zahebavao valjda 5 dana, sve se uredno dogovorili, on je kao u Munchenu i na kraju mu ja napisem evo ispalo da mi frend sutra ide u Munchen pa posaljeite adresu gdje bi se mogli naci i naravno lik se vise nije javio. Za desert ih jos i prijavim ako su na Facebooku
Nisam upucen u te fore sa dostavom ali sve cesce vidim da se tu vrte nekakvi scamovi pa u cemu je tocno fora s tim? Kako to funkcionira?
mali mi ima temperaturu. gori. sinoć ga otuširao da uspije zaspati. moja mama je držala stražu sinoć dok sam odspavao par sati. sad uspio nekako sa hladnim oblozima ali eto čekam da se otvori apoteka da mu uzmem čepić neki. samo se nadam da je jednodnevna viroza.