Zero Ti za budućnost polaziš sa sadašnjom točkom gledišta koja je produkt niza loših okolnosti. Imaj malo vjere bro, vjera spašava. Mislim ono, za par godina će biti 2027. i bit ćeš definitivno stariji, ali i dalje ćeš igrati Path of Exile. Što se ono za tebe uopće mijenja?

Otpala mu brada, za 2 godine stigne i kosa.

Fico Ja sam prije otprilike tjedan dana prvi put doživio da mi 980 GTX takoreći ne može pokrenuti igru u 1440p. Far Cry 6.

Ucinila ti je uslugu 😃

nije loše ali predugi je bokte, ko bu tak dugo pred telkom bio kad počne odbrojavanje.

TITANXIS ko bu tak dugo pred telkom bio kad počne odbrojavanje.

Ako pratiš upute iz snimke, ne buš dugo pred telkom.

Kad smo kod već doomsdaya.

Prije negoli bude neki udar volio bih da ovo prikažu na HRT-u i onda mogu slobodno udahnut i reći ajmoooooooo štakori, bježite bilo kuda, jebiga svak ima svoje favorite.

Fenix taj tekst je uvjerljivo kandidat za najgori i najdegutantniji umni isprdak stoljeća. Kad misliš da je ljudski debilizam dosegao nove visine, imbex se potrudi da ljestvicu digne još i više. I to samo za klikove.

S druge strane googlao sam tog autora članka. Bolje da nisam.

yakuza_stinger I to samo za klikove.

Baš sam to mislio reć…nema veze koliko je članak (ne)kvalitetan, ako ekipa klika i dijeli, a pogotovo evo po gamerskim forumima, to je onda definitivno win za njih. A to je jedino što im je bitno.

Onda ga neću ni kliknuti, po naslovu opet neko razdvajanje naroda i traženja neprijatelja među njima.

Fenix neukusne su mi sve hrv novine/portali. Stoga ne čitam ne listam ništa od hrv licemjernog novinarstva, neovisno o tematici.

@Torgue

Analog horror je nešto najbolje što se dogodilo na YT

Sutra je referendum reda radi u Puli za izgradnju ili ne novog hotela na području Lungo mare. Nedajmo uništavat prirodu u nepovrat da bi netko trljao ruke novcima od turizma.

đe ste ljudovi, guzi li se što u pauzama od igranja? 😃

Jesi to ti, Pepsidude? Jel padaju butre i dalje na labradora? Ovdje tu i tamo netko napravi dijete, ali samo oni najodvažniji su solo ili su se razveli.

padaju moj pimpek. Ex mi nije psa htjela ni podragati. Ne znam zašto sam uopće bio sa njom jbm se ludog lol

a jesam da, još sam živ, nedam se!

TITANXIS kasnis 20 godina… vec je sve izbetonirano i devastirano

Danas HRT1, 3 epizoda, tema: reper Tupac Shakur

Heat

Rekao je da je hakiran. Samo ne znam sta je sa Puyolom sad. Jel i on hakiran bio?

Ma ekipa čitala onaj Imbexov članak pa ih ponijelo.

zontra nekako bi Puyola da popijem koju mozda i mogo opalit s onom dugom kosom…

On bas izgleda ko nevjesta

zontra Jel i on hakiran bio?

Puyol je samo podjebavao.

Šta je ovo odjednom, speedrunam forum

Samo se nastavite žaliti pa će umjesto trofeja dijeliti banove Ha-Ha-Ha

Fico Samo se nastavite žaliti pa će umjesto trofeja dijeliti banove

Kad će tebe banat? 😃