Fenix mislim da nije, nitko od mojih nema. Ni cimer iz sobe, ni ekipa iz auta. Pokupio sam negdje doma. Najgore sto nemogu sad spavat, moram pratiti temp malca, jer ima konvulzije

Prika Samo me žena i nogomet mogu tako dovesti do ludila. Ha-Ha-Ha

do ludila me može dovesti samo netko tko ne zna dati jasnu uputu što napraviti 🤦‍♂️

nije ju gađao pivom, jer šteta pive 😆

Izvukao brat fejsbuk post iz 2009-e dok sam udarao Monster Hunter Freedom Unite kidao bez prestanka xD

foggy Ja da budem iskren, World sam najmanje igrao, a igram MH od 2005-e 🙂 Ne znam, puno toga se izgubilo ali dobro je što je puno novih igrača saznalo za taj naslov putem World-a 🙂

Kada se na MH zabrije, ajde bok sve drugo 🙂

Dark_Indigo

U worldu su previše opcija dali igračima i to je jako olakšalo igru. Zabavan je, ali nema isti feel kao stare mh igre. Bar do zadnjeg fighta u ekspanziji. Fatalisa su baš fantastično redizajnirali i najbolji je fight u serijalu i šire. Da ti ništa drugo ne valja zbog njega se isplati odigrat world.

sanzo Yeap, na to su ciljali, trebali su pridobiti širu publiku i zato je igra lagana, barem za pojmove nekoga tko je igrao prijašnje naslove, ili na Nintendovim ili Sony-evim konzolama ali ostalo je ono najbolje, a to je gameplay 🙂
          Hvala "Bogu" uvijek se može upaliti neki od naslova za PSP koji su jbni vrh 🙂 Monster Hunter Portable 3rd da budem precizniji 😃

sanzo U worldu su previše opcija dali igračima i to je jako olakšalo igru.

Ma taman posla, MHW je i dalje teška igra za prosječnog igrača. A igra kao igra, vjerujem i serijal, ima 1000000000 načina customizacije i nema mi apsolutno ništa loše u MHW naslovu niti njegovoj ekspanziji, za razliku or Rise-a koji je uveo onaj grappling hook s kojim se odmah dižeš s poda. Samim tim je to najlakši nastavak. MHW je apsolutno predivna igra, i uz sve što nudi apsolutno genijalna. Lako tebi sa štapom pričat kak je lagana 😃 Jebote 1hit-aju me elitni monsteri, jako lagano nema šta 😃

Možda je lakša, ali nije teška! 😃 Ne stignem palit ove prije naslove na žalost da procjenim usporedno, ali definitivno igra nije lagana ako pričamo generalno. Nisam stvarno imao nikakav problem s gameplayem u Worldu.

foggy

Ma igram većinu oružja u worldu, štap je samo spretan za coop jer ne smetam ja tebi i ne smetaš ti meni. Jedina koja nisam naučio su SnS i Gunlance. Stvar je u tome da igram recimo hammer dok ti mlataraš oko sebe sa svojim swordom ko bedak cijelo vrijeme bi me stunao. Više bi želio zatuć tebe nego čudovište. 😃

Inače u četvorci je Gleave puno jači nego u worldu, a igra je dosta teža za solirat.

sanzo Pa ja mlatim okolo i diram po tebi jer se želim družit 😃

Ide mi naše sudstvo na tri kurca. Fakat jebote više govna i govnari.

Tzereen Zašto misliš da je navedeni kriv?

Nitko nije kriv dok nije osuđen. Prvo pravilo pravosuđa.

Ćaća bude pušten prije ili kasnije. Kakav gospodin 😃

Mene zanima di su oni izvukli ratno profiterstvo u Hypo aferi?

samo je jedan Ivo! Kvalitetno prskanje lol

Jebote, mi smo fakat bolesni, samo nas doktori vode. Jedan dr. Ivo, pa drugi.