Torla Pokušao sam naći neku temu o putovanjima…. ako je ima može link? Mislim da ju nemamo, a svrbi me put u London, pa sam htio skupiti neke informacije…..
weky Torla Pokušao sam naći neku temu o putovanjima…. ako je ima može link? Mislim da ju nemamo, a svrbi me put u London, pa sam htio skupiti neke informacije….. Pitaj šta god te zanima. Ako se ne sjetiš nešto pitati, napisat ću ti dodano neki generalni info o tom putu.
Torla Brijac Ne kupuj sad avionske karte ni slučajno. A kad ću….ako uspijem uloviti karte za Tot, tekma je 1.10.
Brijac Torla Letovi ti se otkazuju masovno radi štrajkova, velika mogućnost je da ćeš ostati bez leta, a npr. kupio si karte za tekmu. Edit: al da, gledaš za 01.10. pa se situacija možda i smiri do tad.
bosscorelli Stara mi radi od doma danas i rjesava neke racune za neki ducan. I zapne joj za oko ime blagajnice. Jugoslavka . Koje je najjače ime koje ste culi ?
TITANXIS bosscorelli Prvo kaj mi pada na pamet je Mojmira (voditeljica i urednica RTL Direkta) Nisam prije nikad čuo to ime za ženu, za Mojmira jesam.
Brijac Đusta Skeleta - ime jedne žene A znam i jednu koja se zove Đennifer, znači s Đ i dva nn Također, zvao me jednom lik imena Soniboj Vjerojatno ih Flipper sve može naći u bazi u A1 😆
Brijac Brijac A znam i jednu koja se zove Đennifer, znači s Đ i dva nn Sad sam se sjetio, ova ženska se zove Đennifer Mira Vanessa Elisa 😆