Jel istina da bosanke nemaju običaj nosit ništa teško, u smislu namještaj, drva, i npr kosit travu i slične "muške" poslove? Rečeno mi je u par navrata u životu da se bosanke znaju čuvat (što god to značilo) ali poznajem dosta bosanki koje zbilja ne rade "muške" poslove i onda je drama kada moraju prenest paket nečega tri metra, odmah zovu muževe ili bilo kakvog dečka u blizini. Npr situacija jutros, idem kosit u 7:30 taman mi došli majstori ( bosanci), i kažem im samo da neću bit u kući nego kosim vani pa da se zalete iza da me nađu ako trebaju nešto. I sad zgražanje jer imam zaručnika i zašto on ne pokosi jer ima oko 750kvadrata, i sad ja kažem, kada on dođe s posla u 5, u 5 popodne se ne kosi, a ja si naštimam da pokosim do 12 da poslje mogu u miru radit cijeli dan bez brige. Kad pokušam podignut dio skale ili daske da im dodam odma vriska na mene da to ne rade ženske. Mislim si kako onda doma te njihove žene. Sad su morali ić na sat vremena jer je jednome došao namještaj a žena i kćer njegova ga neće unosit u kuću jer to nije njihov posao. Što se događa?