voltriz mislim da razumijem.
voltriz Ne bi ocekivao da ti to radis isto sto ne ocekujem da ti ides za mene na posao.
Malo si me pogubio tu, ali mislim da i ovo razumijem.
Štos je u tome da bi mene bilo osobno sramota da ostavim bilo što što mogu napravit ja. Jer mislim da nije fer prema drugoj osobi ostavit nešto samo zato jer je fizički zahtjevnije.
Meni bi osobno bilo gore od smrti ovisiti o nekome drugome u bilo kakvom smislu za napraviti bilo što, ili materijalno, jer samo se sjetim kako sam se osjećala, i ja i stara i sestra kad mi je stari ostao invalid kad je meni bilo 17 godina. Znači doslovno ko tri tuke koje neznaju zamjenit ulje na autu a kamoli što drugo. Tako da se kroz godine naučilo sve što treba i ne treba da se nikad ne ponovi više situacija da se nešto nezna ili nemože napraviti.
Fizički zahtjevno ili ne zahtjevno, obaveze su obaveze, ne vidim zašto bi se ostavljalo išta bilo kome ako se može napraviti odmah. Jednako će bit vruće i meni i njemu tko god kosi ili jednako će bit smor i meni i njemu ako se nosi fotelja ili kauč ili nova kuhinja. Ne kažem da je tvoj pristup loš, samo je jako drugačiji od čega sam ja navikla, to je sve. Razumijem i poštujem tvoje ali nemogu se složiti s tim.