Brijac Tebe jesmo uhvatili u “aha” trenutku, ali tipični ti nikad nisi priznao i mijenjao si temu.
Ok, nađi i citiraj, slobodno. U toj sam se temi definitivno raspisao i odgovarao skoro pa svakome.
Toliko govorite da smo neodgovorni i da ugrožavano tuđe živite necijepljenjem, a vi podržavate ubijanje nerođenih beba koje su rezultat neodgovornog i bezobzirnog seksualnog ponašanja.
Oplođena jajna stanica i fetus u ranom stadiju nisu bebe. Ako ćemo se voditi tvojom logikom, onda se izvoli cijepiti. Očito je da želiš štititi život pa eto, imaš priliku. Cijepi se.
Svaki put si izbjegao priču o domovima za nezbrinutu djecu, o odrastanju u lošem financijskom stanju, o odrastanju u obitelji koja ne želi dijete. Svaki put. Samo se dereš: "UBOJSTVO! UBOJSTVO!". Ko Emilijo samo za kontrolu nad ženama.
Tvoj hipotetski scenarij nezaštićenog seksa je rubni slučaj na kojemu želiš temeljiti zabranu pobačaja kao da su kontracepcijska sredstva uvijek apsolutno učinkovita. Brijač, ti ne misliš o djeci. Ti misliš o kontroliranju tijela žene jer misliš da si moćni alfa mužjak. Zato u svakom mogućem scenariju oko seksa spominješ žene, a ne muškarce.
Sve ove rasprave donose samo jedan zaključak. Iz biologije se puno prelagano dobije prolazna ocjena.
Aha, da, da se osvrnem na tren.
A i skužio sam na koga se ovo odnosi, na sve oni koji imaju različito mišljenje od tebe. A ti bi se trebao zapitati kad više ljudi na forumu misli da uvijek moraš biti u pravu je li problem u nama ili se trebaš pogledati u ogledalo.
Ja se nadam da ti shvaćaš koliko ti se progledalo kroz prste i koliko puta bi ti na drugim forumima zafitiljili zabranu zbog svog ponašanja. Isto se nadam da shvaćaš da se nalaziš na vrlo vjerojatno najtolerantnijem forumu u regiji u kojemu možeš čak i antivakserske idiotarije pisati bez da pobereš bananu. Ako ti smetam kao moderator, otiđi s foruma i gotovo. Toliko se bahatiš prema meni doslovno otkad sam postao moderator, do te mjere da si zazivao kako je ovo kraj foruma. Vidi vraga, još uvijek je tu i forum, a bome i ti. Od početka se prema meni ponašaš kao da sam tvoj balavac, a nu čuda, još pišeš. Tako da jako dobro razmisli kada pišeš o različitim mišljenjima, cenzurama i ostalim stvarima na koje se pozivaš kada ti se ne sviđa što čitaš.
Odi na neki drugi forum ako ti tu ne paše, ali onda se nemoj vraćati kad te s njega otjeraju. Zna se jako dobro na koga se odnosilo. Na one koji ne mogu ni komadić civiliziranosti pokazati. Na one koji pišu kao maverick. I znam dobro da ima onih koji misle kao maverick, znam da i ti tako misliš, koliko god ćeš sada reći da ne misliš, zna se iz pisanja, iz ostalih svjetonazora, nismo tu od jučer. No postoji način na koji se može pisati, a postoji način na koji se ne može. Ako netko misli pisati kao maverick, onda će letjeti na hlađenje.
foggy Ne znam cemu se opce raspravljate whats right or wrong, jednostavno shvatite da nista na ovom svijetu nije kak treba i da svojim postupcima mozete svijet uciniti boljim mjestom, to moze biti u formi lijepe geste ili nesto osmo, zasto se svađate uopce?
Sve je to super, no ovo je javni forum, a ne privatni Facebook chat. Ako vidim da netko piše gluposti, onda ću ih i prozvati jer ovo može čitati doslovno bilo tko i neće svi biti čistog razmišljanja oko nekih težih tema. Ako je dovoljno da netko kaže "2/10" za neku igru i da to uvjeri nekoga da ipak neće zaigrati, kakva je tek situacija kod ozbiljnih tema?