Fico Mislim da je apsolutno u redu da postoji mogućnost pobačaja ako netko zatrudni nakon nezaštićenog seksa. Posljedica toga je to da ide na operativni zahvat što vjerujem da nikome ne pada lako. Zato i sumnjam da itko na to gleda kao metodu kontracepcije jer bilo tko tko razumije kontracepciju zna da je riječ o prevenciji. Dovoljno govori da u zemljama s dozvoljenim abortusom postotak pobačaja pada, baš zbog toga što takve odluke prati i kvalitetniji spolni odgoj.
Nisi ništa objasnio. Skačeš sam sebi u usta i kad ti to netko pokaže onda nekakav bezvezan post napišeš da rasprava ode u nekom drugom smjeru. Tipični Fićo koji ne može priznati da je pogriješio.
Fico Glup zaključak, nimalo iznenađujuće.
Glup odgovor na moj zaključak. Doslovno si rekao da je oke da se ljudi okolo seksaju bez imalo brige i pameti i ako se zalomi ljudski život da je oke dopustiti da se taj ljudski život i ubije jer eto ljudima se ne da paziti kad su plodni dani, ne da im se koristiti zaštita itd.
Fico Bolje je za neke da ne pišu. 🙂
A i skužio sam na koga se ovo odnosi, na sve oni koji imaju različito mišljenje od tebe. A ti bi se trebao zapitati kad više ljudi na forumu misli da uvijek moraš biti u pravu je li problem u nama ili se trebaš pogledati u ogledalo.
oxi
Pa ne sjećam se da je tako bilo. Bilo je ili se cijepite ili ne možete na posao, u ljekarnu, bolnicu.. koliko se ja sjećam.
A i eto, gdje vam je sad korona, a po vama se nitko nije htio cijepiti, ne priča se o njoj kao i u zemljama gdje se 90+% ljudi cijepilo.
Moje tijelo, moje tijelo.. što je s onim tijelom u tebi koje ne može još reći “ali ja želim živjeti”?