Fico Ok, nađi i citiraj, slobodno. U toj sam se temi definitivno raspisao i odgovarao skoro pa svakome.
Neću citirat jer znam točno kako je bilo.. napisao si da su ljudi neodgovorni, da se ne drže mjera i da ne nose maske i zbog toga je takva situacija s koronom. Malo kasnije sam ja pitao kako je to moguće da nema niti jednog slučaja "obične" gripe na što si ti odgovorio da svi nose maske i da je zbog toga to tako. Onda je (mislim) Nexus uletio s pitanjem kako to da je situacija takva kakva je jer ljudi ne nose maske, ali nema "obične" gripe jer nose maske što je ona i mene zanimalo. Nikad nisi odgovorio na pitanje nose li ljudi na kraju ili ne nose maske ili po tebi oboje u isto vrijeme, izmotavao si se i to je palo u zaborav. Da se razumijemo, ovo pišem skroz svestan toga da ćeš izmisliti nešto da ne priznaš da si tu zapravo pisao jedno pa drugo što nije imalo nikakvog smisla.
Fico Oplođena jajna stanica i fetus u ranom stadiju nisu bebe. Ako ćemo se voditi tvojom logikom, onda se izvoli cijepiti. Očito je da želiš štititi život pa eto, imaš priliku. Cijepi se.
Meni je to živo biće. Vrlo jednostavno.
Fico Svaki put si izbjegao priču o domovima za nezbrinutu djecu, o odrastanju u lošem financijskom stanju, o odrastanju u obitelji koja ne želi dijete. Svaki put. Samo se dereš: "UBOJSTVO! UBOJSTVO!". Ko Emilijo samo za kontrolu nad ženama.
Wut!? Kad smo mi pričali o domovima za nezbrinutu djecu, o odrastanju u lošem financijskom stanju itd? Mislim, možda i jesi TI pisao, ali nekad mi se stvarno prisere od tvojih eseja da ih ne pročitam cijele pa sam možda nešto propustio, ali nikad nisam vidio da se to spomenulo.
Fico Tvoj hipotetski scenarij nezaštićenog seksa je rubni slučaj na kojemu želiš temeljiti zabranu pobačaja kao da su kontracepcijska sredstva uvijek apsolutno učinkovita. Brijač, ti ne misliš o djeci. Ti misliš o kontroliranju tijela žene jer misliš da si moćni alfa mužjak. Zato u svakom mogućem scenariju oko seksa spominješ žene, a ne muškarce.
Pobogu, u svakom postu sam napisao "ajmo staviti sa strane rizične trudnoće, trudnoće koje su rezultat silovanje itd." znači ništa nisam rekao za te slučajeve, uopće se nisam izjasnio. Ja sam samo pitao je li vama oke svjesno se jebati okolo i stvarati ljudski život i onda ga ubijati. Znači samo me taj rubni slučaj i zanima i što mislite o njemu. Fićo pls, u sve svoje profesije koje si si zamislio u glavi, čitanje misli je možda i jedna koja je previše i za tebe, mislim o djeci i ne, ne mislim da sam moćni alfa mužjak lol, nemoj mi govoriti o čemu ja mislim. Doslovno sam u prvom postu na ovu temu napisao "žene" i u svakom ostalom pisao "ljudi". Ako je u svakom mogućem slučaju znači samo jedan slučaj, onda oke, pobijedio si.
Fico Sve ove rasprave donose samo jedan zaključak. Iz biologije se puno prelagano dobije prolazna ocjena.
Ma da, kad god se netko ne slaže s tobom spominje se edukacija kao ono "glup si". Bravo.
Fico Ja se nadam da ti shvaćaš koliko ti se progledalo kroz prste
Ne "progledalo", "progledao" jer ne znam jesam li se s nekim drugim modom zakačio da mi je prijetio banom, a vidim i drugi ljudi da se samo kače s tobom. To ti isto nešto govori samo da znaš.
Fico koliko puta bi ti na drugim forumima zafitiljili zabranu zbog svog ponašanja
Ja jesam na drugim forumima i nikad nisam imao problema. Možda je do moderatora?
Fico Isto se nadam da shvaćaš da se nalaziš na vrlo vjerojatno najtolerantnijem forumu u regiji u kojemu možeš čak i antivakserske idiotarije pisati bez da pobereš bananu.
Cijepio sam se svim cjepivima do sad u životu, cijepio sam malo dijete svim cjepivima koje su mi doktori preporučili, žena isto cijepljena svima osim s ovim sranjem protiv korone.. ako sam ja antivakser onda..
A ako je reći "ja se neću cijepiti" bez da ikom drugom govorim da se ne cijepi za ban onda slobodno pucaj.
Fico Ako ti smetam kao moderator, otiđi s foruma i gotovo. Toliko se bahatiš prema meni doslovno otkad sam postao moderator, do te mjere da si zazivao kako je ovo kraj foruma. Vidi vraga, još uvijek je tu i forum, a bome i ti. Od početka se prema meni ponašaš kao da sam tvoj balavac, a nu čuda, još pišeš. Tako da jako dobro razmisli kada pišeš o različitim mišljenjima, cenzurama i ostalim stvarima na koje se pozivaš kada ti se ne sviđa što čitaš.
Prema tebi se bahati puno ljudi, ne samo ja. Kao što sam već rekao, možda je u tebi problem? Tko se bahati prema ostalim modovima?