Citam ovu raspravu i fora je vidjeti razna misljenja i stavove, te sam pogled na zivot i u buducnost. Ima jako dobrih stavova i onih koji su slicni mojima.
Samo bi dodao da ste zaboravili onaj pocetni dio, kada dijete jos ne ide u skolu ili ne hoda 😁
Ako se zena ne izdaja, to je 90kn samo na jednu kutiju hrane, koju cim malo poraste jede ko lud i nestaje samo tako. Kvalitetna izdajalica oko 1000kn, pelene, kreme i ostale potrepstine uredno tvore paket u DMu od 1000kn, jaje, kolica, krevetic, sjedalica za auto su troskovi od nekoliko tisuca kuna u startu.
Obuca je najgora, kada pocne hodati, ali jos i ranije, dobre cak i ne markirane patike ne idu ispod 300kn. Preporuka je uzeti i papuce od ciste koze, zbog zdravlja tih malih nozica. Sto jos? Grijac za bocu, dude, mijenjanje boca kako raste, igracke i pomagala... Nabere se, a to su sve troskovi do u godini dana.
Druga stvar je ako zelite polovno, ja nisam fan od toga i uzeo sam sve ergonomski i provjerene stvari. Pa onda krece kruta hrana, svjeze voce i povrce za izradu kasica. Ne kupovne, jer je skuplje i nezdravije. Malo veca roba koju preraste u mjesec dana ili malo vise, roba za hladnije, toplije dane, body...