Fenix pa da čitaš moje postove u cijelosti, vidio bi da i sam to govorim. Najsretniji period života je bio kad sam imao obitelj. Novac uopće nije bio bitan. Uopće nisam osjećao da mi nešto fali.
A za "škrte" ljude govorim iz iskustva. Iz njihovih stavova koje su mi prenijeli. Općenito pokušavam ne pretpostavljati, već radije pitam direktno i dobijem informaciju ako mogu. Ljudi o kojima pričam, skupljaju desetke, stotine tisuća kuna sa strane, ne priušte si ništa jer žele imati za crne dane.
A ja kad govorim o trošenju, ne govorim o ne znam kakvim luksuzima, ali volim odvesti curu na večeru. Volim otići s njom u Amelie, probat neku cugicu u Leggieru. Otputovati van negdje i sticat iskustva.
Živim ko podstanar, imam pežoa starog 15 godina, i ok, nakon 10 godina sam kupio OLED (za cijenu manju nego kaj neki daju za grafičku). Oprosti. Ali ispadam ko neki obijesni potrošač. No ok.
Uglavnom, moj osobni stav je da volim sebe i svoje bližnje počastiti s tjelesnim iskustvima - cuga, klopa, putovanja.