buz dat život iste sekunde za njega
Apsolutno i neupitno. Toga sam svjestan. Ali to ne znači popustit na svaki njegov hir, već mislit dugoročno ne njegovo dobro. Mislim, prvi sam koji ću mu dat da radi gluposti od mene i sa mnom, ali neke stvari mora i naučit.
Fenix E tu već imamo razliku u kriterijima kako bismo uopće nastavili raspravu.
Nisam siguran jesam li te ispravno shvatio, ali smatraš da je već 500kn za tenisice luksuz? Ok, tvoj stav, prihvaćam. Ali ako imaš platfus, mislim da ćeš gledati da ti tenisice imaju ergonomsku unutrašnjost, a to tenisice za manje od 500kn nemaju. I opet. Jedno je kupovat skupe traperice i majce, drugo tenisice, jer o njima ovisi zdravlje i držanje. Ne pričam o preseravanju.
Kupovanje plejke 5 i kolekcionarskog Horizona je preseravanje i nepotrebno izdrkavanje, slažem se. Ali eto, retardirani gamer sam. I da dobijem dijete, više to ne bi radio. Osim da imam plaću 30kkn.
Fenix dvoje odraslih ljudi
E, ovo je druga stvar. Ako prićamo o paru koji ima svaki po 10 hiljada, ok. Onda nešto i možeš stavljat sa strane. Ako si sam, ko što sam ja sam zadnjih 42 godine, ploča ide drugačije. A osim toga, da čak i imam sreće u ljubavi i da sam trenutno u paru, opet se ne bih htio opustiti i ne bih želio sve staviti na to, jer brakovi i veze pucaju iz dana u dan i pokušavam se osoviti na vlastite noge da ovisim sam o sebi, ne o drugima.