TITANXIS upravo na rtl direktu govore o tome. https://www.jutarnji.hr/life/znanost/ako-se-majmunske-boginje-prosire-medu-zivotinjama-bolest-bi-i-u-europi-mogla-postati-endemska-15201335
wooddiebone TITANXIS Širi se među pederima veliš? ...al će bit plakanja za cjepivom ako se ovo proširi.
Tzereen Ljudi, ispao sam iz štosa kaj se CD-a tiče. Jel' ima negdje u ZG kupit CD? Konkretno Tool? Ako ne, od kud je najbolje naručiti?
Tzereen Torgue e to baš tražim. Jel' ima tek u Varšavskoj i dalje Aquarius? Možda tamo? Ili Dancing Bear?
Torgue Tzereen Dancing Bear nema u zalihama. Ako je cedetrija njihova stranica, Aquarius ima samo Deluxe izdanje.
voltriz Jel dodje ljeto, volja za poslom mi ode u minus beskonacno. Samo cekam godisnji i more a ove godine nikad vece cijene i dosta vec popunjenih aranzmana
wooddiebone voltriz Divljaka u šator i peglaj. Nije komocija ko u apartmanu, ali ima nešto u "manje je više" pristupu. Ovisi zapravo kolko si oženjen s djecom.
foggy wooddiebone Divljaka u šator i peglaj. Mozda nekad prije, sad u sator nema sanse, em kicma pati kad nema kreveta, em volim klimu, em volim imat wc. Omatorio valjda, a kampirao sam godinama do neke 27' valjda
wooddiebone Kužim da. Evo ja nisam kroz ranu mladost dovoljno toga radio pa sad kompenziram. U Petak idem na Krk, šatori, ekipa, psihodelici... Baš se veselim.
foggy Kak dobro! Nostalgija na 700 😃 A kud si ovaj Code Vein baš uzeo, mogao si uzet onu Hannah Montana s konjem što @Miro obožava.