foggy Kak dobro! Nostalgija na 700 😃 A kud si ovaj Code Vein baš uzeo, mogao si uzet onu Hannah Montana s konjem što @Miro obožava.
Kikiller Bio na pregledu očiju i kaže sestra da sam se izvukao i da se vidimo za 5 godina kad će mi trebat naočale za blizu. Ništa naočale još, 42. g. samo što nije. Samo dobro oko i tvrde žile!
wooddiebone Tehnički, kurac ima puno žila po sebi koje su meke čak i kad je on tvrd. Nemojte krivo pisat samo zbog humora. Znanstveno točan humor je bolji od netočnog.
Heat https://amp.cnn.com/cnn/2018/05/21/us/school-shooting-us-versus-world-trnd/index.html dafuq, ja mislio nekih 10 puta.
buz I onda kažu guns don't kill people. Ako je to istina, baš me zanima njihova patologija jer su u tom slučaju najpsihopatskiji narod na svijetu kad toliko pucaju jedni po drugima.
Fico buz Taman su u Teksasu smanjili dobnu granicu za kupovinu oružja s 21 na 18 godina. Kaj je ovaj lik napravio za 18. rođendan? Kupio oružje. Divlji Zapad...
oxi Fico ali... što nema neke regulative tipa moraš završit tečaj od 15 sati, kako pucati, kako očistiti oružje, kako skužit ako ti se metak zaglavi, razgovor sa psihologom gdje te pita "zašto polažeš ovo, što će ti pištolj"
Fico oxi Nema nikakve psihološke evaluacije. S time da sam išao baš malo gledati imaju li provjere itd. Zapravo su samo službeni dućani potrebni napraviti jednostavni backround check, ako netko prodaje na festivalu ili iz vlastite kolekcije, može samo prodati čovjeku oružje i oružani list. God bless.