wooddiebone Kužim da. Evo ja nisam kroz ranu mladost dovoljno toga radio pa sad kompenziram. U Petak idem na Krk, šatori, ekipa, psihodelici... Baš se veselim.
foggy Kak dobro! Nostalgija na 700 😃 A kud si ovaj Code Vein baš uzeo, mogao si uzet onu Hannah Montana s konjem što @Miro obožava.
Kikiller Bio na pregledu očiju i kaže sestra da sam se izvukao i da se vidimo za 5 godina kad će mi trebat naočale za blizu. Ništa naočale još, 42. g. samo što nije. Samo dobro oko i tvrde žile!
wooddiebone Tehnički, kurac ima puno žila po sebi koje su meke čak i kad je on tvrd. Nemojte krivo pisat samo zbog humora. Znanstveno točan humor je bolji od netočnog.
Heat https://amp.cnn.com/cnn/2018/05/21/us/school-shooting-us-versus-world-trnd/index.html dafuq, ja mislio nekih 10 puta.
buz I onda kažu guns don't kill people. Ako je to istina, baš me zanima njihova patologija jer su u tom slučaju najpsihopatskiji narod na svijetu kad toliko pucaju jedni po drugima.
Fico buz Taman su u Teksasu smanjili dobnu granicu za kupovinu oružja s 21 na 18 godina. Kaj je ovaj lik napravio za 18. rođendan? Kupio oružje. Divlji Zapad...