shooteru. jesi jea algidu dok si ručnu povlačija u golfa

Mora sam guglat šta je algida. Shooter jede samo zeleno.

Znam to, nego napisa je da ima sličan model pa pitam da vidim bar okvirno. Prema tom kalkulatoru oko 1800 kn me čeka ako sam sve dobro upisa.

Ručna ti je ko kočnica na biciklu.

Shooter Još jedno pitanje, sićaš li se koliko ti je prva registracija bila

Mislim da je isto kao i svaki put. Oko 900kn sve skupa. Ovo za 1800 mislim da je previše stvarno

900kn registracija, jel me jebeš ili kaj? 😁
Pričaš samo o osiguranju ili kaj? A i za to bi trebao imati 85% popusta.

900 kuna je cifra same registracije + poreza na motorna vozila. Osiguranje je dodatno, ako nemaš od roditelja da ti je prenio svoj bonus onda će te dosta ispasti, ima kalkulator za to kako je netko gore i naveo. Nosi keš za platiti osiguranje, dobiješ nešto popusta. Pretpostavljam da su na tom autu stražnje kočnice bubanj, trebat će vjerojatno zamijeniti kočione obloge. I bubanj kočnice se troše, traju duže od klasičnih diskova, ali svejedno. Mehaničar će biti pametniji kad ih otvori i vidi. Možda treba samo što dotegnuti.

Je je odabra sam u kalkulatoru novu registraciju umisto produljenja, zapravo je oko 900kn. Ovo tek uzimam auto od ujaka, on je uzea osiguranje na svoje ime, tu sam dobro proša. Dobro je sve, sad sam to povata, još samo da servis ne bude puno i vrh. Zahvaljujem na pomoći.

Sad vidim da je Megane, onda su vjerojatnije disk. Bio sam uvjeren da je pisalo Clio.

Bude li ti kao Fenixu, naplaćat ćeš se popravaka u vrijednosti još jednog auta 😛

Shooter ja bi na tvojem mjestu ujku vratio auto zajedno s 200 eura u prometno. Bolje ćeš proć 😄

Nedavno sam i ja uzeo kantu za prijevoz, čisto jer je bila i potreba za tim. Polo 1.4 TDI iz 2007. Zasad služi bez problema, ali vjerojatno je rano za pričati.

Znači, niste pričali o svemu, već samo o onim administrativnim troškovima. Onda kužim.
    Jer ja nisam nikad plaitio manje od 1800kn. I to nakon godina skupljanja bonusa po 5%.

Meni je osiguranje sa 50% bilo nesto manje od 1200 kuna cca. registracija oko 900

Da, to je tako negdje.
    Al zato sam se baš iznenadio kad se samo 900kn spominjalo. Jer to sve ide u paketu. Ne ide registracija bez osiguranja, tako da ja kad pričam kolko registracija košta, kažem 2soma kuna.

Fenix
    Ma marš bre 🤣

Ima mi pape Peugeot 206 za kojeg su mi isto govorili da je nepouzdan i evo treća godina uz moju svakakvu početničku vožnju, jedino klima nešto zajebaje. Meni nek ovaj potraje 2-3 godine bez većih kvarova i ja sritan.

Ako su sve bobine promijenjene i ako dosad nije jebala elektronika poslužit će te. Mene je super služio godinama i stvarno je jako udoban auto, ali sad je više po servisima. Radim jako puno km a njim pa pripisujem tome...

Evo. i ja imam Peugeota. 207. Vozim ga 7 godina, a ima već 12 ukupno. 115kkm prošao.
    Nikakav problem, nikakav kvar, osim redovitih servisa.

ja imam od pokojnog oca 406 karavan dizela. Motor mu je bruka. Supruzi sam kupio 206 sa 135 konja, benzinca. Brat vozi 308.

Moja mama vozi Golfa 4.

Jedina pametna u ovoj obiteljei u pičku materinu.

Meni se nova 208ica brutalno sviđa. Najljepši auto u klasi.
    Nešto ko mazda3 u svom segmentu.

Samo Stojadin i APN četvorka.

Ovo je jedina prava mašina, sve ostalo je za pi**e

Bio sam neki dan/noc u Zg, konto poslat poruku vas par al hajd reko garant ce me ispalit. Bio u Irish pubu tu pio sa jednim jaranom cijelu noc.

Voltriz aka Not my jaran anymore.

A jbg da sam te zvao ispalio bi me sigurno.

Bih, ali iz sasvim drugih razloga. Makar ove godine ni ja nisam došao na unaprijed dogovoreno FFA okupljanje, pa se vjerujem razumijemo.;D

Skroz sam otvoren momak. Kažem da razumijem kad razumijem, i kažem da ne razumijem kad ne razumijem. Nastojim pričati bez ikakvog uvijanja. Ponekad izgleda da mnogo nevolja na ovom svijetu proizlazi iz nejasnog govora. Većina ljudi koji nikad ne govore jasno, negdje u podsvijesti zapravo prizivaju nevolju.

Moje pitanje je sljedeće (nadam se da barem jedna duša ima spreman odgovor):

Koja je točno fora u tome da se konstantne cure konstantno tagiraju na Facebook objave koje uključuju isključivo džin (kao alkohol) i Nutellu (kao Nutellu)? Koji dio je točno šaljiv u tome što: a) su jedna drugu označile u objavi koja uključuje kupaonsku kadu napunjenu Nutellom i . . . "Haha - ha- ha," "Skroz ti."? To što to najčešće rade prilično mršave djevojke opterećene izgledom, ali s nepropuštanjem prilike da istaknu da vole Nutellu pokušavaju biti hip ili šta?
    b) su jedna drugu označile u polu-šaljivoj objavi koja uključuje nezdrave i banalne količine džina (uvijek je džin, stvarno ne znam zašto)? Pokušavaju li time samo obznaniti svojoj listi prijatelja na FB-u da su spremne na snošaj ili šta?

Mislim, ja također volim džin. Džin je vjerojatno moje najdraže alkoholno piće. Nitko ne zna da je džin moje najdraže alkoholno piće. Zašto bi itko to trebao znati?

Generalno me boli kita za ovakav oblik derneka po Facebooku (boli me kita za Facebook generalno), ali . . . da baš uvijek gledam iste ženske glave koje naglašavaju kako i koliko vole dvije gorenavedene stvari . . .

NE KUŽIM.

Bit ću online dok netko ne odgovori, hvala.

Neki primjer?

Mhm, ja bih to odmah diskreditirao kao pozeraj. Ne želim kvantificirati iskustvo, ali otprilike sve žene s kojima sam se ozbiljnije opijao su pile vino ili neki miks istog. Za Nutelu ne znam ništa, valjda fiksacija na šećer. Nadam se da istu barem kupuju u Mulleru.

k pravi ljubitellji Gina svoju ljubav ne šeraju na "takav" način, a kamoli još sa fejsbukom. To su jebene fejkeruše koje odu na neki balkan party i onda piju shit Gin sa shit tonicom; dok u pozadini udara seka aleksić ili nedabože cecin remix od DJ SeksualniUžitak koji čitavo vrijeme govori YO YO svakih 25 sekundi dok diže i spušta bass kao da ima parkinsona. Ja sam ljubitelj Gina i iako trenutno ne pijem alkohol zbog održavanja zdravlja. Ono što mogu reći; najboilja čaša Gina je ona u kojoj možeš uživati u normalnom ambientu sa normalnim društvom. Tanqueray Beefeater ili Bombay. Pravi užitak. Prije nekoliko godina na jednom "privatnom" partiju u firmi gdje sam radiio imao sam priliku okusit neko specijalno izdanje Bombaya. Fantazija.
      A što se tiče fejsbuka i tih "riba", samo click block/unfriend i odjebi. Ne trebaš si spuštati IQ čitajući ta sranja.

Prvi put sam pročitao ovo na kraju kao "add friend pa pojebi". Moram na pregled vida opet.