TITANXIS herc Neznam zbilja jel se tak zvala, moguće je. Ak si već zguglal i provjeril pa netrebam ja il si pak znao.
herc @TITANXIS Zapamtio sam jer sam uvijek isprogamirao VHS da mi to snima dok nisam doma ili dok radim nešto drugo. @ThaUrban Nažalost, nema na YT 🙁
TITANXIS herc Evo ti ideje onda ak još uvijek imaš to na vhs-u i staviš na svoj yt kanal ak ga imaš. Imali bi ti videji dobru gledanost. jedino je bed prebacit sa vhs u digitalni format.
yakuza_stinger weky tako je najranije što se sjećam je bilo dok su igrali SNES, dok je bio onaj drugi voditelj (pojma nemam više ime)
master_x yakuza_stinger Onaj Kristijan Ugrina il kak več.To se gledalo kad sam bio u 5 razredu još.lol
yakuza_stinger I prije Mirkovića je bio jedan frajer, al ubij me ako se sjećam imena.. Guglao sam - Hrvoje Handl I da, igrali su na Amigi 1200. Dakle old skul samo takav
TITANXIS Prije Kikija u Modulu 8 neznam ko je bil, nisam valjda ni gledal od samih početaka. Znam da je Kiki i Huga vodil ko i Boris.
herc Kalendar za 2022. izgleda obećavajuće: Svi koji vole spajati praznike i blagdane doći će na svoje https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/kalendar-za-2022-izgleda-obecavajuce-bit-ce-puno-neradnih-dana-a-evo-i-koje-su-vam-prilike-za-spajanje-i-uzivanje-u-produzenim-vikendima-1140195