A ono, na MM LP-u je uz ove 3 koje sam stavio još imao Kill You, Who Knew, The Real Slim Shady, Drug Ballad itd. A sve do jedne opake stvari. Plus na svakoj stvari na albumu je baš bio oštar i bez dlake na jeziku i pritom se valjda "obračunao" sa svim poznatima iz tog doba kao i svojoj bivšoj ženi, roditeljima, izbljuvao se nebrojeno puta na samog sebe. A opet, rime su maestralno složene čime je valjda posramio 99% scene i dokazao svim crncima da ih bijlac itekako može nabit u repanju.
Nakon tog albuma je valja izbljuvao svu žuč iz sebe i logično da više ne može bit nadrkan toliko na cijeli svijet pa je sljedećim albumom (Eminem Show) krenuo više u ozbiljnost i zajebanciju. Točno se sjećam tad kad sam vidio prvi put Without Me, bio mi je zabavan i jedva sam čekao album i kad sam ga nabavio tad kad je izašao i par puta zavrtio - osjećaj je bio onako...ehh. Te stvari koje si ti nabrojao jesu kvalitetne, al nemaju te oštrine više. Još si mogao dodat I'm a Soldier i When The Music Stops i to ti je to. A onda kao counterbalance stavi My dad's gone crazy ili Hallie's Song koje su mi aj bok. I onda dobijem album koji mi je otprlike solidan naspram prethodnika koji je totalni masterpiece. Dalje nisam imao ni volje više pratit njegovu karijeru. Zaključio sam da se previše uozbiljio i postao normalan.