Blebetaonica 2
- Uređivano
Sorcerer Šteta šta nema Emilija da iznese svoju listu
Nije šteta.
- Uređivano
Tzereen To ti je sranje, ovisi koliko imaš za kositi, ako je to malo poveći teritorij, nebu ti bat. izdržala i ak izdrži nju buš moral mjenjat jer bu ti kapacitet brzo opadal. Neisplativo. To je igračka za igranje. Ako već želiš kosilicu bez nekog posebnog održavanja osim očistit travke sa noževa nakon košnje onda si nabavi strujnu ako ti to teren i nabavka struje (ako imaš klet bez struje i vode hehe). Ja je imam od Boscha i solidna je, noževi se sami oštre, takoreći sama ide i kosi.
doktor1 sad drži ceduljicu sa mašnicom na kojoj piše:
"dragi lopove, nemoj biti peder kao onaj što mi je prvi put ukrao auto. kad budem došao po njega nek bude lijepo opran čist i sa punim tankom.
potpis: vlasnik koji je propucao prvog lopova
PS. Nosi pancirku!"
Kako je uopšte i došlo do toga da ga ukradu, na koji način?
Ispred dvorišta su ti ga uzeli ili?
Sad više kartica nije u autu već ispod lončanice.
- Uređivano
Jesam li jedini kojem je pao FB ili?
Edit: Sve ok, pao je na par min - https://www.techradar.com/news/facebook-instagram-and-whatsapp-are-down-outage-appears-to-be-worldwide
@herc zapeo Šećerberg za kablove.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2267399
@oxi - kao da su tebe pitali. Društvostaj ftw.
- Uređivano
Zero Rončevića znam osobno, nije mu ime dobrica uzalud hahah. Dobar čovjek, još bolji šef. Da se njega pitalo taj lockdown bi bio i prije ali nažalost odgovara političarima iznad sebe.
Skoro svi koji žive tu u primorsko goranskoj se ponašaju kao da virus ne postoji, pogotovo mladi, ali ni stari ne zaostaju bas.
Primjer 1: poznanici oboje pozitivni na virus, propisano im je karantena 12 dana. Doma se kolju jer se ne podnose, funkcioniraju jedino kada je on radi na terenu. Ta karantena se iz nekog razloga smanjila na 8 dana jer su se na svoju ruku ponovno testirali i test je bio negativan (imajte na umu da je test na koronu jedno 69% pouzdan), na taj isti dan testiranja odlaze u restoran na rucak.
Primjer 2: Susjedi, imaju dvoje djece, pozitivni i oni i djeca, oni sjede doma u karanteni a djeca trce po ulici i igraju se sa drugom djecom. Odjednom pola ulice ima koronu. Nemoguce otkriti kako??? I tako imate slučaj primorsko goranske županije.
Zato sam odustala od gledanja ikakvih vijesti i portala odavno jer samo se pišu iste stvari koje mi idu na živce. Rekla bi da se ljudi ponašaju ko životinje,ali neću vrijeđat životinje, ljudi se ponašaju ko ljudi jer iste su posljedice za pojedince koji se ne drže pravila i za one koje se drže, a to su nikakve posljedice.
Rekla sam ja, da se od početka lupalo po džepovima, ljudi bi se religiozno držali pravila i bilo bi manje restrikcija. Zato ćemo bit zatvoreni i nastavit bit zatvoreni jer nismo ništa bolje ni zaslužili.
bosscorelli
Podatak koji svaki dan vidim na poslu kada testiramo briseve A koji je to test ili testovi, to ti nemogu rec jer nesmijem rec, ugovor mi brani, mogu me tuzit a nikad neznas tko cita ove postove.
Samo se sjetim kada smo ja i kolega pobrali debelu peradu kada je kreten stavio na facebook sliku kada smo se slikali s divovskom barbikom koju smo morali analizirat na teske metale. Tako da cu mudro sutit.
- Uređivano
oxi
To mi je najgore.
Nitko živ ne nosi masku i onda slušam okolo kako "Mjere nemaju rezultate.", kao "Maske obavezne, a i dalje se širi zaraza? Mora da proizvođači masaka dobro lobiraju.", "Zašto bi nas 10 sad tu nosilo maske na otvorenom, nema veze što stojimo u krugu na 2 kvadrata, na zraku smo." i slične *izdarije.
Pa nitko živ ne nosi maske, po kafićima i ulici čovjek na čovjeku, svi se čude kao pura dreku od kud se širi ta korona.