Fico weky Čudna je ta skala skroz. Recimo 4 se jedva osjeti, 5 ovako protrese, a 6 bi porušilo većinu Zagreba. Ako se ne varam, Richterova skala je zapravo logaritamska funkcija, zbog toga je veća razlika između 5.4 i 5.5, nego li je to između 5.3 i 5.4.
fensisuperstar Fico tako je, nema trenja kod tog sejzmografa. LET THERE BE LIGHT. baš sam čitao malo više o tome kad je prvi put udario jače u zg.
maverick fensisuperstar druže sve što radiš na PCu su samo hrpe nula i jedinica. maverick has left the chat
pravednik Užas Razbio mi ormar i streslo je najgore do sada. Skoro i TV pao i ps5, to uhvatio u zadnji cas Okolica Varaždina Danas prije 5 minuta Ovaj 3. je bogami bio najjači do sada.
wooddiebone 6.3 kod petrinje. Nadam se da su svi dobro. Ovo je bilo i jače i duže nego onaj iz Ožujka.
herc Stiglo i do Baranje - svjeverno od OS. Prvo sam pomislio "jbt opet se nisam naspavao, pričinjava mi se" upalim komp 5 min kasnije, kad ono imam šta vidjeti.
oxi Izlazim iz sobe i vicem na psa da mi ne lupa po vratima da cu sad doc samo da spremim robu. Kad ono potres. Nista jako kod nas srecom, malo se lusteri njihali i to je to. Prvo sam mislila da je samo grmljavina jer grmi tu.
Zero Gadno, ovdje skoro na krajnjem istoku su neke stvari skoro popadale u kući, mogu misliti kako je bilo ljudima u Petrinji, Sisku i okolnim mjestima. I uz svu znanost ovo i dalje ne možemo predvidjeti, tužno.
wooddiebone fensisuperstar Svi telefoni su u kurcima. Sad se oporavilo dost, al netom nakon nije bilo ni LTE ni mobitela.
Deadwalker Ja sam pošteno osjetio potres na krajnjem sjeveru, teško mi je uopće zamisliti horor u Petrinji. 🙁 Stvarno godina za baciti u wc školjku i 3 puta pustiti vodu.