Blebetaonica 2
Raziel adine crnu orle, reci mi samo da ti password nije bio crnakitamira123
Isprobaj od Magnuma Gold Caramel. Također perverzija od sladoleda.
Magnum inače uvijek preferiram preko Kinga.
Svi su negdi vani loču te puše travu ili možda spavaju i sanjaju nove remakeove i remastere.
Ja baš sad sam na mjestu podno kotlića i izbacio najveći projektil do sad mislim da je ikad, nevjerojatno velik.
Jebote, pa kak je to boravilo u meni do sad, nemam pojma a čera izbacio normal. Danas nisam ništ jeo jer sam postio. To je očito bio onaj otrovni projektil koji se skupljao i nakupljao sa strane. Zbog tog sam hepi ko bebač. No to je sad manje bitno. Sorry na mojoj degutantnosti ali to je priroda i mnogi imaju sa tim problema a vrlo rijetko i ja i to je toliko užasno i ne ponovilo se. Zbog tog sam hepi.
A sad druga tema.
Ovo mi se svaki put učita na bilo kojoj web stranici, pa to je da popi. Sad mi više ne treba, kupil sam a još kad skrolam pa ponovo otvorim i onda me dočeka zumirana verzija istog. Kao da mantra, "kupi Ezio, kupi Ezio, kupi Ezio, kupi Ezio" . Ma jesam već internetu moj, bjež ća i traži novu žrtvu.
A zakaj ih držiš u frižideru, nije to Ledo nek Lego
šalu na stranu.
papiga je baš ogromna za razliku od novih autića.
koliko ti prosječno treba da sklopiš jedan takav autić?
ja bi to slagal uz shemu naravno, pol dana, hehe!
nećak stalno želi te Lego stvari jer to voli čim vidi a obožava dinosaure i izgleda da će on to sklapati a niš od toga, onda moram na kraju ja.
boktemazo, star sam ko tri kurca….
Sad došo u Zabok vlakom nakon valjda 20 godina…
Sjeo u birc u koji sam izlazio nekad i brijo. Pitam, kak se to sad zove? Old rock bar! Al vi ga znate vjerojatno ko Rajska ptica?! Ne, ja ga znam ko Ksaver. Pa kad je to bilo? Prije 20 godina minimalno… Boktemazo… Star sam ko biblija. I ništa nisam napravio u životu
. Jeboteled….
Baš me razveselilo vidjet ovaj post
Planiram si uzeti Countacha čim naletim na njega negdje.
Evo moje trenutne "kolekcije":
Svjestan sam prašine. Uskoro se selim pa ih planiram rastavit, oprat i presložit ponovo.
Saturn V sam slagao 4 i pol sata
Posjetio jučer izložbu "30 godina Playstationa" s friendovima u Exportu, evo slika!
Gundam-themed "Hyaku-Shiki" Limited Edition PS2 !!!
Bilo je puno limited edition Playstationa na izložbi!
Something's not right here….
Jel treba PSN account za ovaj TV/PC?
Čak se moglo igrat na PS1 i PS3! Tekken 3 (na preprženom cd-u ofc) a na PS3 je bio MK9 (ali im je tv bio pokvaren )