Lol netko je zatrazio promjenu moje lozinke na fejsu. :-D

Genesis

Izbori se bliže, ili gašenje ili kontrola nad Tik Tok-om, American way…

Fenix evo, toliko treba trajati normalan sex.

@Tuhy

Sretan imendan stari!

I svim ostalim Markecima!

klinjo bolje od MIGova da, ali i dalje mi je ljepse vidjeti nove bolnice, vrtice, skole, kampuse, pruge, vjetroelektrane….

Da, slažem se ali ak su već htjeli neku zračnu sigurnost tad su mogli pokupovati najbolje dronove a ne borbene avione koji samo prave buku i kao da svojom bukom navješta prisustvo. Stealth borba je bolja taktika.

TITANXIS ovo je vjerojatno bio uvjet NATOa, ali u kontekstu obrane, slazem se, 12 aviona je nista, a ogroman trosak za zemlju bez gospodarstva

chono

Nije sam to problem😁

Mala smo država koju u teoriji bombardiraš za 5 minuta jednim preletom a njima treba 10 da se dignu opće.

Nije to Top Gun jbte. Kladim se da većina političara a ni vojnih djelatnika (koji su sudjelovali u dealu) nezna kvadraturu države.

chono no je. To košta...
        Ako nemaju kruha, nek' jedu Rafale.
        @pravednik kaj pa da je parada. Sve smo to mi platili.

klinjo Ako nemaju kruha, nek' jedu Rafale.

Možda su i mislili da kupuju rafaelo kuglice a kad ono stigoše aviončeki i sad nema uzmicanja.

Mislim da ćemo te avione čuvat duboko ispod površine u hangarima u slučaju trajanja nekog rata a kad završi opet će počet ponosno paradirat nebom.

Edit: Sasvim druga tema. Prekjučer gledao de da nabavim neke Assasin's Creed igre i jučer i danas na svakoj web stranici mi sad nude AC igre da naručim. Jebote, kao kad one ulične trgovce nekaj upitaš i nemreš ih se rješit više.

Ovo je bas timemachine, povratak u proslost. Fantastican posao je odradila ekipa sa ovom kolorizacijom. I sada mi se igra BiA….