Blebetaonica 2
Zvuči kao da je popio za života 300 tisuća kilolitara alkohola pomješanog sa korodiranim smrvljenim žiletima.
Ne mogu ga slušat. Podsjetilo me na Žižeka sve da je najpametniji na svijetu, krvarim iz ušiju odmah.
Lik cuga Jameson. Namantan je ko lastavica.
Koja trka? GTA.
Matador ja mislio da će reć NFS haha
A mislim da je kontradiktoran s time da nije "pušio" te igre. Sjećam se izjava još u PS Magazinu da igra PS1 i da mu je prejaka igra Kula World.
Čim je ispravno izgovorio Crash Bandicoot, zaključio sam da mulja.
yakuza_stinger Čitam ovaj komentar:
legenda kad čujem taj glas budi emocije iz djetinjstva nekog sretnijeg vremena u kojem su djeca rasla a ne ovo danas djeca vise na mobitelima bzvze sve
i mislim si dal mi slušamo istog čovjeka?
kad je poceo pricat podsjetio me na ovaj klip
FFA uzme Kikija Ugrinu da im vodi stream na YouTube kanalu i da vidiš para.
Danas dopodne je bila komemoracija u Lisinskom i uz prigodnu emisiju iz HRT-ovog studija za Akija. Koga zanima PV i Aki na HRT 2 nek si pogleda. Paola Sfecija pošto dugo nisam vidio, nisam mogel vjerovat, pa pravi starkelja, ne izgleda baš najbolje, zgrbio se a nekak je generacijski tu negdje sa Husom i Akijem koji daleko bolje izgledaju. Bio im je bubnjar u 80-tima.
U večerašnjem HRT-ovom Dnevniku bilo je govora o Saint Kotoru, to miki.
Vidim ovi picijasi kad nemaju konzolasa za raspravu, pokolju se medjusobno lol
Znam da imamo temu za nogomet, ali mislim da šira publika treba vidjeti ovaj biser:
https://www.theguardian.com/football/2022/jan/26/fifa-gianni-infantino-biennial-world-cup-could-save-african-migrants-from-death-in-the-sea