Dobro očito je da je tekst malo desno nastrojen ali nije to nešto posebno uvredljivo po meni. I nema veze sa srbima.

mit iz Jasenovca

Dovoljno govori o mentalnom sklopu.

Kikiller svi rap stihovi su takvi, nema tu neke bogate lirike. govor ulice, nezadovoljnog društva su odlike svakog repera, pljuvalo se uvijek po svemu. u SAD-u je još gorje tam peru političare, sustav, prošli, sadašnji da ti pamet stane i još su zvijezde a naši Tram 11 su baš bogčeki, sirotinja i još im brane ono kaj rade cijeli život, recitiraju stihove.

TITANXIS
      Ma ne to,nego jeftini pokušaj zarade na najnižem nivou,vrijeđanje manjina i pedera.
      Udružili se s najgorima kako bi malo probali zaradit. Prejadno.
      Očekujem tekstove u Hrvatskom tjedniku.
      To im je vrhunac.

TexasFlood Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.

Znam da tekstovi repera nisu uvijek iznad preseravanja i vulgarnosti, ali ovo gore je baš primitivizam.

Kikiller A gle, uvijek će se neko pronaći u tim rap stihovima koji su doslovce vrijeđanje nekog, nećeg tad bi trebalo potpuno zabraniti takvu glazbu jer "oni" mislim na naše repere ne pjevaju o ljubavi i Petru Panu kao što to čini Parni valjak skoro u svakoj pjesmi gdje im je ljubav glavna tema. Trenutno reperi kao nekad punkeri oni pjevaju o nečem drugom i tu nema ljubavi, mira, optimizma, sve suprotno i takva je to umjetnost i ja ju prihvaćam. Osobno nisam nikad slušao takvu glazbu tj. rap i sve slične podpravce ali poštujem ono što rade mislim pritom na sve repere. Nek recitiraju.

Kad vidim da spominjete neki Tramvaj 11

Al stvarno, prvi put čujem za te likove.

Torgue Jao što bi dao da mogu vidjet Aesopa live. Ili Atmosphere. Ili Evidence-a tj Dilated Peoples

Brijac ak si iz zg onda znaš za tramvaj sa br. 11 eto to ti je tramvaj koji vozi do dubeca i nazad pa si ti misli.

ThaUrban Ova me stvar zna ponekad pogodit:

Aes mi je dobar ali nekad moraš više puta preslušat pjesmu ili pročitat na netu da shvatiš što je pjesnik htio reć.

ThaUrban Jao što bi dao da mogu vidjet Aesopa live. Ili Atmosphere. Ili Evidence-a tj Dilated Peoples

Dilated Peoples su čak bili u Zagrebu 2008-e.

weky Pročitao sam cijeli tekst. Čovjek je dost vulgaran i inače mi nema baš smisla javno obračunavanje sa svim i svačim preko društvenih mreža. Ali sve što je rekao stoji.
              Tako i za ovaj album, nedaj bože oplesti po četnicima, titu i komunjarama i spomenuti Jasenovac. Odmah katastrofa. A da je posrao Tuđmana, državu, crkvu i popove šutili bi mediji ko pičke i nikome ništa.

I vi čitate ludosti poput Indexa 🤭🙄

Ima pametnijih stvari od toga. Još usput promoviraju ovakve likove da bi skupili klikove.

Nexus likove da bi skupili klikove.

Ode i ti u repere. 😄