fensisuperstar Nek onda i odgovaraju za posljedice ako je obavezno.Svi bi ebali al da ne uđe.To forsiranje će im se prije ili poslije obit o glavu.Tako ionako se sad cijepe oni koje su ucjenili,a ne svojom voljom.

Samo čekam komentare podrške za Grke 🙂

Znači bogati se ne trebaju cijepiti, a siromašni moraju.

Po meni to za Grčku ima najviše moguće smisla. Budući da su 60+ najranjiviji, morali bi i snositi taj teret

Svatko ima svoje razloge za i protiv cjepljenja.
Recimo ja san bio protiv ali kako je krenulo sa zabranama usrao sam se ds cu doci u Zagreb a necu moci kod Tuheljskog u ducan i odma san se cjepio.

Znaci ucjenjen san i iskoristena je moja ljubav prema @Tuhy u

Tzereen ha je, ja obradujem Tuhya vec danima i onda Miro ovako uleti 😔

Tzereen
    On je mama u nasoj vezi

Samo neznan zasto stalno govori dodi ovamo mami popusiti kurac

Jesus, koja jebena glupost. 70 milijardi. Cijeli Blizzard i Activision. Mislim da je ovo sad već fakat pretjerivanje.

Naravno da je, ali to je tako kada imaš jednu kompaniju koja ima para koliko i pijeska u Sahari nad svima ostalima.

Kada vidiš da ne možeš (ne znaš) sam, onda počneš kupovati.

Ovo je anti-consumer do jaja, kao da već Activision sam po sebi nije bio anti-consumer.

Kolko sakupljaci sekundarnih sirovina zarade po komadu bijele tehnike ? Skrinja, frizider, perilica tako te stvari.

Microsoft kupuje Sony, Nintendo (drugi pokušaj 😆), EA i Ubisoft, prestaju s prodajom igara, sve ide na gamepass i dižu cijenu na €50 mjesečno. Ferrari Master Plan. Igrat ćemo samo indijance.