bosscorelli ja sam protiv toga. Mislim da je prvi korak do forsiranja. tako to krene, onda postane standard.
Blebetaonica 2
Iglaj se bre
fensisuperstar Nek onda i odgovaraju za posljedice ako je obavezno.Svi bi ebali al da ne uđe.To forsiranje će im se prije ili poslije obit o glavu.Tako ionako se sad cijepe oni koje su ucjenili,a ne svojom voljom.
Samo čekam komentare podrške za Grke
Znači bogati se ne trebaju cijepiti, a siromašni moraju.
Po meni to za Grčku ima najviše moguće smisla. Budući da su 60+ najranjiviji, morali bi i snositi taj teret
Kupio Microsoft Activision Blizzard za 70 milijardi USD.
zontra damn son, koja je to para
yakuza_stinger preplatili su
fensisuperstar trebali su prvo još malo sex skandala prišit da snize vrijednost koju milijardicu, veliš?
zontra Gledam i mislim si pa nisam u temi sto ste zadnje kupili wtf
Jesus, koja jebena glupost. 70 milijardi. Cijeli Blizzard i Activision. Mislim da je ovo sad već fakat pretjerivanje.
Naravno da je, ali to je tako kada imaš jednu kompaniju koja ima para koliko i pijeska u Sahari nad svima ostalima.
Kada vidiš da ne možeš (ne znaš) sam, onda počneš kupovati.
Ovo je anti-consumer do jaja, kao da već Activision sam po sebi nije bio anti-consumer.
Kolko sakupljaci sekundarnih sirovina zarade po komadu bijele tehnike ? Skrinja, frizider, perilica tako te stvari.
Microsoft kupuje Sony, Nintendo (drugi pokušaj ), EA i Ubisoft, prestaju s prodajom igara, sve ide na gamepass i dižu cijenu na €50 mjesečno. Ferrari Master Plan. Igrat ćemo samo indijance.