Ako ravnozemljašima ne možeš dokazati da je Zemlja kugla, kako ćeš onda ovima.
Stavio sam ovo jer mi je bilo presmješno kako je ko iz topa da ih ne voli jer mu se gade. Na zapadu i kod nas bili za ili protiv odgovaraju po istom predlošku.
Ako ravnozemljašima ne možeš dokazati da je Zemlja kugla, kako ćeš onda ovima.
Stavio sam ovo jer mi je bilo presmješno kako je ko iz topa da ih ne voli jer mu se gade. Na zapadu i kod nas bili za ili protiv odgovaraju po istom predlošku.
Čekaj malo.
Znanstveni konsenzus o tome rađaju li se ljudi kao homoseksualci još uvijek ne postoji.
U zadnjih par godina zapravo znanost znatno više teži tome da ne, a pojavilo se i jako puno homoseksualaca koji tvrde da je "born this way" bullshit argument koji se koristi neiskreno iako im koristi.
Naravno, moj stav je takav da je apsolutno nebitno na kraju dana jer kad vršim interakciju sa osobom, apsolutno me ne zanima sa kim bi se ona jebala ako to nisam ja.
Takav stav je zaista ok.
Ja sam rekao, svačije pravo je da radi što hoće, kako hoće, kad hoće.
Ljudi rade problem gdje ga netreba kako bi skrenuli pažnju sa bitnijih problema.
Političari bi mogli biti normalni pa izbjegavati takve teme. Nije svako mišljenje za javnost ali to je Uganda pa me ne čudi. Zemlja kojoj su homoseksualci najmanji problem.
Ima neka zemlja gdje je homeseksualnost veliki problem ?
Valjda ove gdje ima vrlo malo siromoštva .. npr skandinavske...
Homoseksualnost je jedan od onih problema koje si sam stvoriš.
Nema @dormin.
Nije problem.
Nisi skužio valjda, homoseksualnost u Ugandi je "najmanji problem" od 1000 drugih a ne kao problem pitanja homoseksualizma neke države.
Svašta bi mogli napisati za njih ali bit ću kulturan pa eto izreći da je Uganda (i slične zemlje) tipičan školski primjer evolucije. Evolucije u tijeku.
I ne ne mislim na rasu nego inteligenciju.
Svaka čast onima koji se uspiju uzdići i pobjeći. Slično kako je Valdec rekao za Afganistan, tamo nebi želio ni psu da se rodi!
dormin rusija
o btj kakve budale hahahah
"što su to metroseksualci?"
počeo igrati vampyr i idem ja charmati npca kad ono ode sve u pičku materinu. time to restart the game fuck this shit hahah
Očekujem dojmove od tebe, onak iskrene kad prekucaš malo dalje.
Nema igara(novijih) s tematikom vampirizma. Ovo bi možda prošao.
Nije sjajno ali nije uopće ni loše, pogotovo ako voliš tematiku.
ma samo sam eto taj jedan put restartao jer sam skuzio da ova igra nema multiysave ahahaha. morat cu se bas ufurati u doktora. Znači od sad što se desi se desi. Ali odlučio sam da neću embrejsati nikoga. Osim ako mi netko ide fakat jebeno na jetra ahhahaha
fensisuperstar Ali odlučio sam da neću embrejsati nikoga
Lol sritno s tim
Henry baba!!1!