Zato ja na internetima samo žirac koristim. Gore je nula kuna i napunim kad trebam neš.

wooddiebone
    Možda je čak bolja ona prepaid kartica. Trošiš samo kolko staviš na nju. A nema pretplate mjesečne.

Tzereen
      Ma dali mi u banci pa koristim to. Kad ću mjenjat, razmislit ću o novim opcijama.
      Mislim da mi 5kn mjesečno naplaćuju sve usluge. To je ništa.

Zirac i obavezno nedovoljno para tak da mi netflix ne radi par dana mjesecno svaki mjesec.

Znam da sam na aliexpress ukucao karticu jednom i nije bilo opcije da ju maknem...Ovak nek uzmu sto zele, nebudu se usrecili.

Danas probao, ovo mi je sad službeno najbolji sladoled u posudi. Stvarno nije čudno što je prošle godine osvojio titulu najboljeg sladoleda u svijetu. Btw. trenutno je na akciji za 30kn u Kauflandu (možda i drugdje).

Zna li itko ima li kakav software da si mogu relativno lako napraviti logo za game studio kako npr. Ubisoft, Activision, Rockstar, Riot Games itd. imaju, znači i nekakav logo da mogu nacrtati i ime studija nekakvim kul fontom?

Fenix
        "Relativno lako" stoji u pitanju 😆

Ali i mislio sam da će biti photoshop. Ništa, probat ću naći neke tutoriale za to.

Brijac
          Ako hoćeš to napravit kak spada, napravi Figma profil i deri.
          Imaš 3 projekta free, a unutar projekta možeš imat praktički beskonačno fajlova.

Zanimljiv zadnji dio gdje kaže da je spreman ignorirati svoju averziju prema homoseksualcima da postoje dokazi da se ljudi takvi rađaju.

Ne znam što bi mislio o tome.

Ako ravnozemljašima ne možeš dokazati da je Zemlja kugla, kako ćeš onda ovima.

Stavio sam ovo jer mi je bilo presmješno kako je ko iz topa da ih ne voli jer mu se gade. Na zapadu i kod nas bili za ili protiv odgovaraju po istom predlošku.

Čekaj malo.

Znanstveni konsenzus o tome rađaju li se ljudi kao homoseksualci još uvijek ne postoji.
            U zadnjih par godina zapravo znanost znatno više teži tome da ne, a pojavilo se i jako puno homoseksualaca koji tvrde da je "born this way" bullshit argument koji se koristi neiskreno iako im koristi.

Naravno, moj stav je takav da je apsolutno nebitno na kraju dana jer kad vršim interakciju sa osobom, apsolutno me ne zanima sa kim bi se ona jebala ako to nisam ja.

Takav stav je zaista ok.
            Ja sam rekao, svačije pravo je da radi što hoće, kako hoće, kad hoće.

Ljudi rade problem gdje ga netreba kako bi skrenuli pažnju sa bitnijih problema.
            Političari bi mogli biti normalni pa izbjegavati takve teme. Nije svako mišljenje za javnost ali to je Uganda pa me ne čudi. Zemlja kojoj su homoseksualci najmanji problem.

Ima neka zemlja gdje je homeseksualnost veliki problem ?
              Valjda ove gdje ima vrlo malo siromoštva .. npr skandinavske...