Još jednom se vidi koliko su predizborne ankete bile vjerodostojne. Barem je 400 kn od biračkog odbora u džepu, heh.

Zero
    Zar nije 300? Uff ako je 400 onda još bolje haha

krpa Povećane su naknade (predsjednicima i potpredsjednicima odbora, ali vjerojatno i povjerenstvima) zbog korone i svih okolnosti oko održavanja izbora i posebnih mjera. S obzirom na maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva, kontam da su ovo i najskuplji izbori dosad. Malo žalosno zbog niže izlaznosti upravo zbog toga.

I ne samo to, nego je bilo po 5 clanova u jednoj smjeni, umjesto dosadasnja 3

A nije baš, i 2016. si imao 10 članova, predsjednik, potpredsjednik i osam članova. Četiri člana biračkog odbora određuju većinske političke stranke, a četiri člana oporbene političke stranke, predsjednik i potpredsjednik ne smiju biti u strankama. Za prije toga kad su u pitanju izbori za sabor nisam siguran.

Nije istina, za veca sredista mozda i je, ali za mala opcinska biralista je uvijek bilo 6 do 8 clanova, nikada 10. A takvih je biralista mnogo...

Ljudi unutra obučeni kao da rastavljaju hard diskove.

Nah, za parlamentarne je 10. Prouči zakon o lokalnim izborima.

@Zero nikada nas nije bilo 10, a bogami niti na drugim biralistima kada su se nosili listici u centar. Moguce da je max 10, ali ne mora biti.

Anyway ahahahhahha:

I onda nek se netko žali da je u Hrvatskoj loše... koga sljedećeg čujem da to kaže, poslat ću ga u kurac jer živi u najboljoj zemlji na svijetu.
      Mi stvarno jesmo najgluplji narod na svijetu.

ThaUrban

Hahaha

Naravno, 3 odmora godišnje imamo po 3 sedmice. Zadnji mi je bio u Decembru, i od Decembra sam zarobljen ovdje.

zontra u svijetu i šire. Na cilu ovu situaciju neznan bil li plaka ili se smija

frendica je dobila spam email od cdkeysa da je kupila nekaj a nije , nije ni klikala obrisala mail i otisla loggat na paypal kasnije i kaze email ne postoji, pise upisi bilo koji email korišten i kaze da ne postoji ni jedan. skenirala PC nije nasla ni keyloggera ni virus ni malware. na emailu nije imala nista od paypala za promjenu passworda ili gašenje accounta or anything. za mail treba 2 step verify preko moba a nije dobila nista.

ikral ne znam. poslala je supportu na twitteru pa ce vidit kad joj odgovore. uglanvom acc kaze da ne postoji jednostavno.

Zato ja na internetima samo žirac koristim. Gore je nula kuna i napunim kad trebam neš.

wooddiebone
            Možda je čak bolja ona prepaid kartica. Trošiš samo kolko staviš na nju. A nema pretplate mjesečne.

Tzereen
              Ma dali mi u banci pa koristim to. Kad ću mjenjat, razmislit ću o novim opcijama.
              Mislim da mi 5kn mjesečno naplaćuju sve usluge. To je ništa.