@Tzereen mislim je zajebancija, ali stvarno nikome ne bi pozelio ono sto smo mi prosli i prije i za vrijeme trudnoce. Je ona se izlajala, jer je iznjela do kraja junacki. Ja sam jos suzdrzan, dok sve ne prode kako treba.

chono7
    Sorry frende, znaš da nisam mislio ništa loše.
    Uživajte i čestitam još jednom!

Dobra stara narodna izreka: "Nije bitno je li muško ili žensko, bitno da je PC Master Race!!!"

Nek je zdravo, samo to.

Nadam se da nećeš uskratiti dijetetu iskutvo igranja na konzoli 🙂
    Šalu na stranu, čestitam ti i želim vam svu sreću svijeta. Uživaj u najtežoj igri na svijetu - igri tate. Nadam se da će sve biti u redu. Živio

yakuza_stinger Nemoj djetetu uopce gaming pokazivat, igrice zaglupljuju.

samo prave igre bude igrao. a ne ove fortniteove i ta sranja 😃

Kul je biti babo.

Ja postao babo prije 6 sedmica, još nisam ni vidio rođeno dijete.
    Jebem ti život i Afganistan i sve Korone Svijeta (osim one u staklenom pakovanju).

@Raziel to stavio angry smajl jer nema tuznoga 🙁 ali sam ljut jer te amerikanci neće pustit kući da vidiš malo svoje
      mamu im jebem u pičku dabogda im porazbijali sve trgovine OH WAIT
      omegaluuuul

Ne da general nikome ući u bazu, može se kući ali samo u jednom pravcu, znači demobilizacija.
      Još mi pare trebaju jebiga, tako da ću ostati još malo.
      Iako kako su potpisali ovaj mirovni sporazum, pola vojske je otišlo i imamo zatvoriti jos 4 baze do Novembra, tako da do Maja sljedeće godine, kažu da bi to bilo to sa učešćem Amerike ovdje.

U Decembru će 3 godine otkako sam ovdje.

Pa dobro, zašto ste opet odabrali HDZ.

Kak bi reko naš dobri stari Vaas:
        Did I ever tell you what the definition of insanity is?

Tzereen ja sam glasao za Možemo jer su obećali dati poticaj za FFA ogroman.

Drago mi je da je HDZ pomeo, sad luzerčine neće moći kriviti Hercegovce za svoj bijedni život.

Tzereen Pogledaj postotak izlaznosti i sve ce ti biti jasno.

Tu u biračkim mjestima oko mene izlaznost jedva 50%, većinom SDP prevladava.

Ja sam došao ljepo u svoju bivšu školu u Lučkom da glasam i oni, već sam zaokružen kao da sam glasao.

Prijavio na GONG. Baš me zanima...

wooddiebone Toga ima koliko hoćeš, bilo bi interesantno da se može provjeriti je li iskorišteno tvoje pravo glasa kasnije. Začudili bi se ljudi koji ne izlaze na izbore već godinama koliko puta su zapravo "glasovali".
            A žalbom ne možeš ništa dokazati. Jadan član izbornog povjerenstva je "greškom" zaokružio krivu osobu na popisu, jbg. ljudi su pa griješe.
            Zanimljiv koncept...