vratio sam se kući upravo.
bilo je fantastično izlet fenomenalan, pijanke top top top.
ali. isfrustriran sam jos uvijek radi nekih pizdarija koje sam sebi nisam uspio priznati.
zato priznat ću pred čitavim forumom.
neću reći razloge ali prije 30 minuta ispao sam najveća pička u životu do sad jer nisam imao hrabrosti reć nešto.

fensisuperstar neću reći razloge ali prije 30 minuta ispao sam najveća pička u životu do sad jer nisam imao hrabrosti reć nešto.

nekad je bolje prešutiti, sa razlogom nisi ništa rekao.

PhoenixMode Ne treba dati na sebe ali često je neke bitke bolje pustiti, okrenuti se i otići.
      Nekada ne treba trošiti živce, vrijeme i energiju čak i ako si u pravu.

@fensisuperstar Upoznal si tam neku lokalku, odveo ju na večeru i platio i posle si se sjetil da joj nisi predložil da podijelite trošak večere, ipak živimo u teškim vremenima.

Picek ma ja to znam, al on još nije svjestan. 😃

Kak je prošao maraton?

Tzereen zadovoljan sam, pao PB na 10km (48:50min) 🙂

No sad od ovog tjedna krećem raditi s trenerom jer sam došao do neke granice da nemam iskustva ni znanja da si slažem kvalitetene treninge, a pogotovo ne želim riskirati neku ozljedu s obzirom da sam blizu 4 banke.

fensisuperstar sumljam da ću stić. Sutra sam rizibizi. A i nemam auto.

Btw, ja bi rađe da kurva ide na mene, nego ja na nju.

Ekipa, je li znate neku Android aplikaciju koja mi omogućuje snimanje razgovora preko Vibera?
          Ovaj originalni Samsungov recorder prekine da snima cim pozovem nekoga.

Raziel

Nema više snimanja razgovora.
            Za telefonske je hardverski onemogućeno (ili nešto blizu toga).
            Za Viber vjerojatno postoje neki third-party appovi koji ti to dopuštaju, a možeš probati i Screen recorder ako audio ne radi.

Tzereen 40-e su nove 30-e

Mislim da ide obrnuto, barem tak kaze moje telo

Raziel Ekipa, je li znate neku Android aplikaciju koja mi omogućuje snimanje razgovora preko Vibera?

Možeš kontaktirati ovu ekipu.