Tzereen zadovoljan sam, pao PB na 10km (48:50min) 🙂

No sad od ovog tjedna krećem raditi s trenerom jer sam došao do neke granice da nemam iskustva ni znanja da si slažem kvalitetene treninge, a pogotovo ne želim riskirati neku ozljedu s obzirom da sam blizu 4 banke.

fensisuperstar sumljam da ću stić. Sutra sam rizibizi. A i nemam auto.

Btw, ja bi rađe da kurva ide na mene, nego ja na nju.

Ekipa, je li znate neku Android aplikaciju koja mi omogućuje snimanje razgovora preko Vibera?
    Ovaj originalni Samsungov recorder prekine da snima cim pozovem nekoga.

Raziel

Nema više snimanja razgovora.
      Za telefonske je hardverski onemogućeno (ili nešto blizu toga).
      Za Viber vjerojatno postoje neki third-party appovi koji ti to dopuštaju, a možeš probati i Screen recorder ako audio ne radi.

Tzereen 40-e su nove 30-e

Mislim da ide obrnuto, barem tak kaze moje telo

Raziel Ekipa, je li znate neku Android aplikaciju koja mi omogućuje snimanje razgovora preko Vibera?

Možeš kontaktirati ovu ekipu.

Fico

🤣 🤣
        Ne brat, ništa zlonamjerno.
        Večeras ću od poslodavca dobiti spisak papirologije koje treba da izvadim po općinama i slično, a pošto će spisak biti sigurno poduži, pomislio sam da usnimim razgovor za lakšu orijentaciju da ne bi zaboravio za neki dokument.

@oxi
        Screen Recorder nisam pokušao. Testirat cu.

Raziel Ne laži, zamijenio si Osmicu kad su ga pritvorili.

Pitanje. Što kada nakon 6 godina ne produljim pretplatu? Ističe mi sad 24. i pošto sam uzela s10 prije nešto manje od dvije godine, ne vidim potrebu za produljenjem jer je mob tip top.
          Jel me automatski baci na bonove ili?

oxi ne, ugovor se neće sam ni produžiti, ali ni raskinuti. Odeš najbolje kod operatera u dućan i samo zatraži prebacivanje na bon. Možeš tražiti da ti prebacivanje ide s krajem mjeseca ili u roku od 24 sata pod uvjetom da je ugovorna obaveza istekla.

oxi

Sve nastavi po istim uvjetima, ali nisi pod ugovornom obvezom i možeš otkazat kad hoćeš bez penala.

Nekad se znaju cijene mjenjat, ali to ovisi o operateru.

Ako ŽELIŠ na bonove, onda napravi kaj veli Flipper.
            Al ne preporučam ako si zadovoljna tarifom.

Isto, sada možda ima bolja tarifa nego kad si ugovarala prvu tak da se bar isplati pogledat ako možeš dobit isto za manje ili bolju ualugu za istu cijenu.

wooddiebone followup pitanje 😀 znači sad ću plaćat samo tarifu, bez opcije uređaj?
              Pitam jer na pretplati sam ovoliko jer sam uzimala sebi i svojima mobitele, nema drugog razloga.

Vjerojatno će nazvati i nuditi ti novi "još bolji" ugovor jer im je to modus operandi. Za fiksni internet i telefon meni je to "bolje" uglavnom značilo da svake 2 godine račun postaje veći bez smislenijeg poboljšanja usluge. Zato ih uvijek presiječem u izlaganju i tražim da mi samo ponude jeftiniju tarifu od trenutne. Hint - nikad je ne bude.