Picek s tim da ima različitih jazzova. Za opuštanjte nije onaj nabrijani s puno improva, već baš ova playlista koju sam spomenuo, it's different. Probaj par stvari, npr Together od Matthew Halsall.

A klasika je uvijek dobra. Ili samo običan klavir, kao Ludovico Einaudi. Znam da njega pravi klasičari ne vole, jer je kao pojednostavio glazbu, ali meni je odličan. Jako paše kad radi gluzbu za filmove i/ili serije. Dobar je i Elijah Bossenbroek npr.

Fico Ako se učiš po Udemyju za frontend, toplo preporučam Maximilliana Schwarzmüllera. Fino objašnjava i lijepo koncipira tečajeve. Pokriva najbitnije okvire poput Reacta, Angulara i Vuea, a isto tako radi pregled i HTML-a i CSS-a. On ti je super polazna točka. 🙂

Apsolutno, a bolji od njega mi je jedino Mosh, Mohamed Hamidani (ako nisam fulao). Naucio sam od njih hrpetine, a ustvari covjek zbog kojeg imam sajt i gdje sam najvise korisnih projekata radio je travesymedia na YT, malo je cudniji lik, ali projekti koje on radi su bas ono sto ti treba. ExpressJS i HandlebarsJS mu je top topova, ima odlican i za Multer (upload fotki) itd. Puno sam tecaja prosao, sad vise to ne radim, ali ucim svaki dan nesto uz posao kad naidjem na nesto sto mi nije jasno.

Bacim ja oko jer u to vrijeme znam večerati, ima stvarno svega.

Ima, ima, zanimljivo zna bit ovisno o ekipici.

Jel to ono gdje je lani onaj neki debos izvrijeđao i izderao se na sve sudionike jer su mu dali mali ocjene?

Tzereen da, s tim da se lik kurčio da je bio u žirijima Masterchefa po svijetu ida je bog i batina u kuhanju. S tim da ima na YT-u video njegovog pravog pičkaranja koji nije bio prikazan na TV-u.

Mislim da je bio ove godine taj stari bradonja iz Bjelovara.

@TITANXIS Pratim ja! Pratim je tako što skoro svako večer netko od mojih ostavi TV upaljen, pa čujem to njihovo kreveljenje i onda dođem ugasiti TV.

Otkako sam počeo pratiti Mirine kućne čarolije na Food For All temi, sve ostale kulinarske emisije su mi postale loše i fejk.

fensisuperstar
    Ako budem ici u split necu niti ulaziti samo dugopolje outlet i doma.

Ali cekan zenu i cekan potvrdu jeli radimo ili smo slobodni pa da mogu znati jeli idem