svako malo mi skače ovako i napuni mi se do kraja i onda dok refresham mi ili ne posta ili mi double posta.

Vidiš duplo pa postaš duplo.

fensisuperstar Ne znam ja, ja samo vidim da je boca puna ledenog čaja huehue

Enivejz, meni se baždar smanjio, brijem da se napijem od 3 pive ko panj

Kupiš €1500+ (u idealnim uvjetima) grafičku karticu i onda je Amazonov MMO bricka.

Heat unatoc zanimanju i ludom karakteru sigurno je pravedniji i posteniji covjek od jeffa. ja bi radije za njega radio svakako.

Zna li ko kako funkcionira šema s probnim registarskim tablicama? Mogu li se izvadit na više od 3 dana? Mogu li nakon trećeg dana odma opet na još tri dana? Koliko to dođe otp? Koliko znam triba samo osiguranje, neki mi govore uzimaju se u MUP-a, drugi da je na tehničkom.

Shooter Na tehničkoj stanici možeš uzet probne tablice kad platiš osiguranje na 3 dana i to samo jednom na isto vozilo.Ne možeš još jednom uzet probne tablice.Zatim moraš napravit tehnički ili ga odjavit.Tak je bilo barem u mome slučaju.Košta cca.150kn.

I šta onda ako ti recimo triba s probnima na servis koji traje više od 3 dana?

Onda ga guraš.

Auto je trenutno odjavljen. Znači tribalo bi uzet privremene, odradit servis i registraciju unutar tri dana, a ne znam oće li to bit moguće.

Shooter Uglavnom odeš opet u stanicu za tehnički i kažeš da auto nije još popravljen i da želiš osigurati da je tehnički ispravan i zatražiš ponovno izdavanje probnih pločica. Mislim da nije big deal jer njima je to lova za ništa, neće te odbit. A po pravilniku u slučaju opravdanog razloga ih mogu ponovno izdati, a to je opravdan razlog.

Odlično, zahvaljujem na odgovoru. 👍