oxi mogli bi zaključit da sam redneck iz texasa

Chris Kyle: I’m not a redneck. I’m from Texas.
Taya Renae Kyle: What’s the difference?
Chris Kyle: We ride horses and they ride their cousins.

Kak u tvojoj ruci sve izgleda malo!!

Najjača fora na izletima u srednjoj je bila napunit bocu Đekija sa ledenim čajem i onda pred raskom eksat.

Nakon par puta, pravi viski se pio bez ikakvih problema.

yakuza_stinger Boca skoro puna skroz fejkeru

sad sam došao doma. popio sam 4 litre mineralne da dodjem ksebi. Mislim da će me direktor ujutro pitati par pitanja o ponašanju ali sve je ok..
za početak... nisam sa time otvorio. već sam popio pol litre crnog i 3 jegera. I ONDA sam udario pol boce Jacka pa prešao na havanu. plus jeli smo hrpu prasetine pršuta i piletine.

nemoj me nikad prozivati za cuganje i fejkanje :<
i sad sam išao doma i vidim polciju i ignorirali su svakoga. Što nije čudno jer pljačkaju bankomate ko blesavi sa plinom.

svako malo mi skače ovako i napuni mi se do kraja i onda dok refresham mi ili ne posta ili mi double posta.

Vidiš duplo pa postaš duplo.

fensisuperstar Ne znam ja, ja samo vidim da je boca puna ledenog čaja huehue

Enivejz, meni se baždar smanjio, brijem da se napijem od 3 pive ko panj

Kupiš €1500+ (u idealnim uvjetima) grafičku karticu i onda je Amazonov MMO bricka.

Heat unatoc zanimanju i ludom karakteru sigurno je pravedniji i posteniji covjek od jeffa. ja bi radije za njega radio svakako.

Zna li ko kako funkcionira šema s probnim registarskim tablicama? Mogu li se izvadit na više od 3 dana? Mogu li nakon trećeg dana odma opet na još tri dana? Koliko to dođe otp? Koliko znam triba samo osiguranje, neki mi govore uzimaju se u MUP-a, drugi da je na tehničkom.