maverick

E sjecam se ovih epizoda, to su one sa Destroyerom. Znam da je par epizoda prije bilo o onim Kinezima, a par epizoda kasnije o onom nevidljivom covjeku. Ti Zagor Extra brojevi od negdje 162 do 174 su mi definitivno medju najdrazima.

zontra meni su najdraze episode od zagor protiv vampira pa do Tigra sto je raspon izmedju ludens extre br 93 do 142.

StarFox_N Najbolji browser za Android? Ovaj defaultni Google na mobitelu mi se često ruši...

Najbolja alternativa je novi mobitel.

Namjeravam sjedit 7 dana i gledat u vodu da.Nakon toga mislim otić u brdo i živit tamo do kraja života.Mislim da je tu rješenje.

Sad kužim zašto krtica na avataru, ti bi napravio bunker u brdu. Al ako provedeš struju i spojiš plejstejšen, onda je ok i apruvam.

master_x Pokraj je nudistička plaža, a joystick mu je u gaćama, dalje znate.

Haha!
      Što više pišete više se razmišljam da u brdo ponesem plejku!

weky Ne namjeravam biti panj koji će svake 2 godine kupovati novi mobitel.

Jel ima ko Base set 2 Venusaura?

Nisam neki kolekcionar i stanje mi uopće nije bitno, al htio bi sva tri startera.

Više bi volio naći kod nekog tko nije kolekcionar ili ima doma karte od djetinjstva.
          Može bit i zgužvana. Nije mi cilj nekom izbit lovu iz džepa.

Svaka čast ko ima volje cijepat, al mi smo prije 4 godine skucali love za ovo i ne mijenjam ga za niš.

Jest da je ono, cheat mode "on", al bi vražju mater ručno cijepo 7 jebenih prikolica drva...