@Brijac ekipa misli da sam IRL budala pa se sa mnom ne zele zajebavati.
Sad sam se upravo najebo mame dostavljačima jer trube.
Ovaj posao je savrsen za mene.

prayer jel to fb fan page marina miletica?

jedva smo se rijesili pernara sada moramo trpiti tog konvertiranog huligana.

wooddiebone Daj lik nemoj bit jadnik i quotaj cijeli post ako već prenosiš ono kaj ja kažem.

Fensi je na ljepši način izrazil svoj stav da se neće cijepit i to sad, kao, podržavaš.

Puno članova je također na normalan način izrazilo svoj stav oko toga, al njih ste odmah proglašavali svakakvima, govorili im da su licemjerni i slično.

Da se razumijemo, ne slažem se ni ja sa svim Brijačevim stavovima i mislim da u dosta stvari pretjeruje, al njegov i Fensijev stav oko (ne) cijepljenja je isti.

Samo kaj ti sad licemjerno braniš Fensijev stav i odjednom zagovaraš "logično razmišljanje i normalam stav oko necijepljenja", jer, eto, why not.

Ovo za "jadnika" neću komentirat, samo ti mirno kažem da skrati s vrijeđanjima.

Koristite me kao forumski benchmark za ponašanje prema drugima. Jel platio tko licencu pizda vam materina!!! :-D

Tuhy

Ja sam oštro reagirao i reagirat ću na izvrtanje riječi i širenje dezinformacija.
      Od samog početka sam u tome konzistentan.

Nešto što se u temi za koronu radilo KONSTANTNO od strane članova koji su stalno tvrdili da je nekakva njihova sloboda mišljenja ugrožena.
      Fensi u toj temi nije bio aktivan.
      Fensi je iznio svoj stav, sa kojim se ne slažem, ali ga razumijem. Nema to veze sa podržavanjem.

Fensi maske ne zove brnjice, Fensi Covid ne zove prehladom, Fensi ne širi laži i Fensi je svjestan kolko je pandemija opasna stvar.
      Čovjek radi u turizmu i mora toga biti svijestan htio nehtio.
      Fensijev stav ovdje je drugi svemir od onoga protiv čega ja nešto imam i protiv čega argumentiram svoje postove.

Heat mislis li ti stvarno da nekog boli kurac za druge lol?! Ljudi se cjepe iz straha i sebicnosti, kao i ovi sto se ne cjepe.
        Mene iskreno boli ona stvar hoce pola planete krepati i ne cu ni pokusavati glumiti moralistu i da mi je stalo te sam sebe lagati i zavaravati.
        Nemam opcenito puno kontakta s ljudim nit se volim navaljivati nekome u facu i dirkati se sa njime jer sam mrzitelj svjetskih razmjera.

fensisuperstar
        Woodie stavio smiješak, samo da ga Fensi ne zacoka kad ga vidi sljedeći put
        Giphy - Episode 17 Laughing GIF by The Simpsons

We still buddies?

Dignem se, fino idealna temperatura, kisa paducka. Mesina se odmrzla, paprike se zelene, uzimam nozinu, busim ih, guram meso unutra. Naravno da sam mljeveno jos napunio rizom i spekom (ajme kakav domaci spek imam, uf). Lagano mladi krumpir slazem uz punjene paprike, voda i rajcica... I eto ga, rucak se krcka.

Volim godisnje, nista nije problem. A sad palim plejku i do jutra igranac pa na more. Da je bar godisnji mjesecni.

wooddiebone Fensi maske ne zove brnjice, Fensi Covid ne zove prehladom, Fensi ne širi laži i Fensi je svjestan kolko je pandemija opasna stvar.

Fensi tvrdi da cjepivo nije dovoljno testirano i da ne želi biti beta tester za neprovjereno cjepivo.

Kad su se ti argumenti povlačili u onoj raspravi prije mjesec dana, svi sa takvim mišljenjem su bili okarakterizirani kao antivaxeri, sebični i licemjerni.
          Posve je nevažno dal Fensi zove masku brnjicom, on smatra cjepivo protov korone "lošim" , a za takvo mišljenje ste prije mjesec dana skidali glave... Ono, daj, nemoj me jebat.

moj stav je jasan i misljenja sam da ovo mozemo pobjediti samo ako procijepljenost bude velika, danas je bas jedan njemacki strucnjak pricao da s obzirom da cijepljenje ne pruza vise od 90% zastite nece biti dovoljno ako se cijepi samo 60% ljudi vec bi ta brojka trebala biti veca od 80% da se ima dobra sansa da se stane na kraj pandemiji.

ja necu nikome govoriti da se mora cijepiti ali mi ide jebeno na jetru kad ti isti koji se nece cijepiti kritiziraju politiku i smatraju ju odgovornom za stanje u ekonomiji. ne, oni nisu krivi (barem ne u ovom slucaju) vi isti koji si dajete za pravo da pisete nebuloze ste za to zasluzni trenutno.
            uvijek se u tim krugovima ista prica vrti "unistavaju ekonomiju zbog gripice" a to je vidjeno i na ovom forumu x puta i s time se necu nikada pomiriti.

sve ok, nemojte se cijepiti to je vase pravo na kraju dana ali nemojte kriviti sve oko vas za situaciju u kojoj smo.

isto tako, ne zelim da me se stavlja u ikakav kos da sam se cijepio radi sebicnih razloga mozda jesu neki ali to generalno reci nije ok. ja imam prijatelje i rodbinu koja radi u hoteljerstvu, gastronomiji i strah me iskreno za njih.

Ne vidim ni ja razliku i obojicu bi cijepio na silu.

maverick Da, kakve su ovo fore kad 2 puta godisnje skrpas 2 tjedna i popunis neke rupe kroz godinu i to je to... Robija, jebemti sve. Kad ce uvest radno vrijeme od 6h i recimo odjebat petak kao radni (nikad).

E da, nisam napisao da sam otisao po 2 peciva s hrenovkom, a orošena limenka hladne Cole od 0,33 me ugostila zamjenom za kavu. Life is goodišnji.

Garrus_V

Na žalost, ne možeš objasniti nekom tko je sebičan da neki ljudi nisu.
                Isti problem sa ljudima koji glasaju za političare koji kradu jer "pa i ja bi krao na toj poziciji".

Ako se ja ne cijepim iz sebičnih razloga, sigurno se ovi drugi cijepe zbog sebičnih razloga.

Altruizam je nepoznanica na jalnom balkanu.

Tuhy Neki su već umorni od iznošenja činjenica ovdje. Cjepiva su testirana u vremenskom okviru od par mjeseci na ogromnim brojevima ljudi i zaključak je da su sigurna za upotrebu (inače ne bi bila u primjeni na tlu EU i USA, kao taborima moderne civilizacije), tako da je teza o netestiranim cjepivima glupost i nebuloza koja se vrti iz nekog razloga iznova, neovisno je li došla od Fensija ili bilo koga drugog.

Je li dovoljno da to kažem?

Mene iskreno boli kesa i za ekonomiju. Bar da hoce sve propast!

Heat i obojicu bi cijepio na silu

Je li dovoljno da to kažem?

Frende, ne govori to meni.

Fensi je iznio suprotno stajalište, a Woodie, dojučerašnji sudac porota i krvnik takvih odjednom pravda i razumije takvo mišljenje.

Heat ja vec naginjem ka regalu sa alkoholom! Sto zbog pjesme, sto zbog ove hebene rasprave po enti puta.