wooddiebone Brijač nije normalan lik.
On ne piše normalne postove, to je pokazao u više navrata na ovu i na ostale teme.
Možda je sad pitom, ali kad se malo s njega makne fokus, krenut će opet sa totalnim paranoidno-shizofrenim debilanama po kojima je poznat.
Objasnili su ti Buz i Tuhy s kojima sam ja osobno već ratovao i stvarno nemaju niti 1% interesa da me sad brane, ali su dovoljno inteligentni da vide koji ste vi zapravo licemjeri. Na drugom forumu sam ratovao s čovjekom godinama, bili obojica banani više puta, vidio njegov oglas za SSD, javio mu se, našli se, stisnuli ruku, popričali o Realu i Barci, obavili kupovinu i pozdravili se ko normalni ljudi.. ovdje sam također ratovao s mnogima jer sam takav kakav jesam i stvarno ne mislim ništa loše o nikome bez obzira na sve, ni o dvojici gore spomenutih, ni od Fići ni o Heat-u (sorry ako koga zaboravim) i vjerujem da bi normalno popričali kad bi se sreli, ali ti.. mislim da je teško ovako preko tekstova nekoga pročitati ili prokužiti, ali za tebe je stvarno lako vidjeti kakvo si ti odvratno smeće od čovjeka i želio bi ti pljunut u facu kad bi te sreo. Ne bi to napravio jer znam šta bi ja napravio čovjeku kad bi mi pljunuo u facu, ali bi to iskreno želio.
Kao što je Nexus napisao, tvoje vrijeđanje i Tuhy-a i mene bi trebalo rezultirati hlađenjem, ali očito imaš kredita kod Fiće jer eto dijelite isto mišljenje pa imaš pravo vrijeđati. Nije prvi put, već si me nazivao neandertalcem i slično gdje se Fićo isto pravio slijep jer je to opravdano kad se netko ne slaže s njim. Da sam ja ili netko ko se ne slaže s Fićom tako okolo vrijeđao vjerojatno bi već bio na hlađenju. S obzirom da u tekstu gore vrijeđam čovjeka koji mene vrijeđa, a prošao je nekažnjeno, mislim da je pošteno da i ja prođem nekažnjeno.
Fico Onda se nađe jedan Brijač, izjednači cjepivo s kremom za sunčanje i misli da je matirao sve koji se cijepe. Brijač, u moru glupih objava oko COVID-a, ta slika ti je jedna od najglupljih.
Da ti koji stojiš za jednog jako inteligentnog člana ovdje misliš da sam ja OZBILJNO izjednačio cjepivo s kremom za sunčanje, a ne se samo sprdao nakon što je woodie mene sprdao s antivaxxerskim meme-om, to stvarno nisam očekivao.