Što je najgore, zatvaraju i nuklearke jer je kao i to jako loše po prirodu (nas su nekoć učili u OŠ da je to zapravo najsigurnija energija). Na kraju će uvoziti uz plin i struju iz Rusije koja će vjerojatno doći od termoelektrana, al jel, to će biti ok jer je van EU.

buz Ne možeš više ko pošten čovjek ni natočit ložu na benzinskoj.

Zero
    Nuklearna energija je najsigurniji i najčišći oblik energije.

Francuska kolko znam ide, ili je išla 100% u tom smjeru.
    Njemačka na žalost totalno fulava poantu i izbacuje ih.

Ajde da netko napokon i to kaže. Birokrati i određene političke opcije su toliko odvojene od realnosti, da uopće ne kuže da je njihov EV plan u potpunosti neizvediv.

weky Hahaha. Fau ve kao najdosadniji brand u povijesti automobilizma baš treba vizionara Matu Rimca.

mešaš kruške i jabuke. Postoji WV kao marka automobila i onda imaš grupaciju WV koju posjeduje Porsche Holding.

Jebeš Rimca kad ljudi ovako nešto jednostavno naprave

Obožavam tog lika.

On i Vsauce drže YouTube relevantnim.

Svjedoci kažu da je zamolio starijeg čovjeka koji je sjedio u blizini da se odmakne da ga slučajno staklo ne ozlijedi. Nakon što je udario auto sjekirom više puta, sjeo je kraj njega.

Ovo zvuči ko scena iz Scorseseova filma.

Auto kasko osigurano, šefa zaboli qrac.
    A ovaj će dobiti krivičnu prijavu, prijavu za oštećenje tuđe imovine i mogućnost da tuži šefa zbog neisplaćenih novaca.
    I sve te novce koje zaradi, morat će dati na krivične prijave koje sam naveo gore.

zontra Ja bih još dodao i da ga je trebao jednom sjekirom po glavi, ali ne da ga ozlijedi

budimo realni; jako su male šanse da ga ne bi ozlijedia da ga je udria sikirom po glavi

Znam da nije lijepo, ali ja se nisam mogao prestat smijat za vrijeme videa 🤣

zontra Šta je ovo, propaganda komunističke partije za strašenje vlastitog naroda.

Imam kuću pokraj Jablanca pa bio par dana malo ronit...
      Par slika...

Pfff, naravno najprije i prvi ulov... 😄

Nakon Novog Vinodolskog pogled sa Vidikovca prema kvarneru

Vjetroelektrana Vrataruša iznad Senja

Cesta prema Senju iznad Jadranske magistrale

Jablanac

Stinica, apartmansko naselje

Stara Stinica, pristanište za Rab

I naravno, univerzalno ime mjesta gdje imam kuću...

zontra vidio sam to sranje.
      To samo potvrdjuje ono sto sam pisao prije neki mjesec. Kako se ovi bolesnici (dokazano jesu) osjecaju zenom, a musko su i obratno, tako ce se neki osjecati muflonom, a covjek su (skoro). Eto tako ovaj specijalac sad postaje korejanac because why not. Da oce neki meteor rokniti i sve resetirati.
      I nije smijesno to sto taj manijak izvodi pred kamerom, nego zalosno.

Pojeo sam tak dobar đevrek da ću s guštom znojit isti kroz čelo do kraja dana. A vi kako te? Ide u graD?

E ljudi gdje bi mogao kupit neke samoljepljive rolete or something 45 cm širine