- Uređivano
oxi Ugl problem lezi (doslovno) u tome kako lezim kad spavam, kako zaspem tako se i probudim. Decko me zajebava da spavam ko drakula. Sto i nije bas super za vrat i kicmu koji su mi u zadnjih par godina poceli patit dosta, jer znam zaspat na tri jastuka dok gledam tv ili nesto prckam po tabletu sto je katastrofa za vrat. Kupila si madrac od 5tisuca kuna, nista. Nesto manje je otislo i na svaki anatomski jastuk na kugli zemaljskoj, od pjene do heljde i neznam cega, isto nista.
rjesenje se zove futon! spavao sam ko vreca jebenih buva cijeli zivot, ali od kad sam ovo cudo kupio, spavam ko zaklano prase. nema bolova u ledjima, nema bolova u vratu, nema bolova u kiti, nema nista. uz to uzmi odgovarajuci jastuk i tatami ako mislis da ce ti se futon prljati pri stavljanju na pod (laminat/parket/plocice/etc) ili ako ti soba ima vlage i sivsaj.
sto se tice naocala, siguran sam da ce se pokazati korisno, ali nemoj mislisti da ce ciniti cuda s obzirom da ti imas drugih problema koje ocito nisu uzrokovani nuzno efektom plavog svijetla.