Strah me da mi se ne sprijateljiš sa ženom, znamo kakav si s njima.

foggy realno. Kao fol sviđaju mi se njegove frendice a onda me šlata za debelu guzicu.

@buz okej ovo je sad vec....

Fensi ne dira tuđe žene, ali su zato muževi meta.

k prije svega, nemoj me krivo shvatiti. iznenađen sam i impresioniran (!!) s ovom činjenicom.

Ne znam zašto se ljudi čude na moj glazbeni ukus 😃 Volim i jazz i blues, irsku ili afričku glazbu, rap, heavy metal, J-Pop, 80' pop, techno, rave, glam rock, rock'n'roll...ma sve, kako sam koj' dan raspoložen. Mogu dan započet sa Marushom, popodne chillat uz Miles Davisa ili Sinatru i navečer divljat uz Slipknot ili Judas Priest.

Icek nemoj mislit da si u manjini. Moja eklektika skoro pa da ne poznaje granice.

Spotify je radio sad simpatičnu prezentaciju osobnog glazbenog ukusa. Moja unikatnost je bila puštanje Abbe odma nakon Toola 🤣

To je prava konzola.

Kupovao netko u zadnje vrijeme klima uređaj? Treba
    mi nešto za stan i nemam pojma koliko ima smisla love zdrobiti na to.

Deadwalker napiši mi veličinu prostora i gdje se nalaziš u RH i dat ću ti dobru klimu za dobre pare.
      tj u kratko ti mi kažeš prostor i kakav si sa vlagom a ja cu zvat svog druga koji radi sa klimama pa ću se tu pravit kad ti dam dobru klimu.
      Eto 😃 iskren

Nekih 80 kvadrata ukupno, no treba mi za dnevni uglavnom (cca 30 kvadrata). Čakovec, vlage zbog monsunskih kiša za izvoz u Saharu.

Deadwalker 2.5 kW dosta za tu kvadraturu, moj rezidentni klima majstor čak preporuča i Vivax, mom puncu je to preporučio i stavili su. Veli da su poboljšali kvalitetu i da su čisto solidne, a nisu preskupe. Ako misliš išta drugo po stanu rashlađivati/odvlaživati osim dnevne, onda bar 3.5 kW, ne manje.

foggy
        Godinama mi je početak Painkillera bio budilica na mobu 😃 😃 😃 Onda znaš KOLIKO volim Judase <3

Icek Haha, i meni. Nije mi se opce bio problem dic kad to svira.

foggy
            Čak mi je bila puno više jutarnje motivacija nego I Feel Good od James Browna 😃

Sad poslušao Painkiller i gazdarica stan pored mi skida svece 😃 😃 😃
            Btw pogledaj ovaj video i prati facijalne reakcije od ženske, dakle rasplakao sam se od smijeha 😃 😃 😃 Gledam video opet i još se više smijem 😃 😃 😃

Icek Uf, ja se najezim svaki put kad cujem stvar, a ne znam ni sam koliko puta sam ju cuo.

Ovakvi videi gdje zenska kakti neki vokal trener nije cula za Judase, daj molim te... I jos mi prcka po pjesmi i prekida ju, digla mi je tlak. Morao sam si pustit stvar bez nje.