Tuhy pa nisam bas jer mogu to svrstat u "obicne" migrene, nije cesto hvala bogu, ako imam srece jednom u mjesec i pol dana, i onda sam van svake uporabe dva tri dana. Povraca ti se na svaki zvuk i svijetlo kao da te siljcima bodu po mozgu. Nije nista neuobicajeno posto buljim u ekran skoro cijeli dan osim kad psa secem, radim nesto po vrtu ili vjezbam pogotovo sad kad sam na stand by-u za posao. Ugl problem lezi (doslovno) u tome kako lezim kad spavam, kako zaspem tako se i probudim. Decko me zajebava da spavam ko drakula. Sto i nije bas super za vrat i kicmu koji su mi u zadnjih par godina poceli patit dosta, jer znam zaspat na tri jastuka dok gledam tv ili nesto prckam po tabletu sto je katastrofa za vrat. Kupila si madrac od 5tisuca kuna, nista. Nesto manje je otislo i na svaki anatomski jastuk na kugli zemaljskoj, od pjene do heljde i neznam cega, isto nista. Doktor mi je rekao da si nabavim smartwatch ili nesto slicno sto ce me buditi dva put kroz noc da se pomaknem jer sam imala problem sa cirkulacijom prije godinu i pol, kada mi se napravio ugrusak u jednom limfnim cvoru...ugl ah. Godina proizvodnje, nisam vise spring chicken, ako mi naocale mogu pomoc da barem malo smanjim glavobolje i napetost iza ociju,moze, probat cemo i to.
Edit: sinuse bi trebala operirat vec 5 godina ali odbijam jer me strah jako ikakvih operacija, sprej za nos koristim jedno 6 godina svaki dan. Mozda bi valjalo operirat i to ali to sam rekla da cu ic privatno kada uhvatim vremena (znam znam....) ali zato i jer ako ce mi lomit kosti u nosu, neka mi izravnaju kljuku (slomila sam ga kad sam bila mlada i luda,pala sam drito na cosak od metalne kade u wc-u, kako su ga krivo namjestili imam sad fini kljun) usput jer necu sigurno ic dvaput pa nek budu dvije muhe jednim udarcem.