Dobro, nije isto biti za računalom 8h ili kopati na vrućini.

U HR se njeguje udarničko mišljenje da treba puno raditi, kasnije su im svi drugi krivi. Ostatak mentaliteta bivšeg režima.
Gledao sam na provjerenom dokumentarac o onoj pilani jednom.
Ljudi ne primaju plaću a svaki dan dolaze na posao. Ko meksička sapunica, samo se spominje Bog, poštenje i ostale gluposti.
Očekuju valjda da ih čeka neznam kaj jer su oni pošteni pa dolaze tam.

Prije 8 god. znači u mojim dvadesetima radio sam u prehrani, nebitno koja firma.
Rintalo se jbga, 2 tjedna kasnila plaća.
Po primitku plaće otišao u kancelariju, potpisao otkazni rok, odradim 14 dana aj bok. Promijenili su 3 imena do 2017. pa propali. Gazda je namaknuo sebi za 2 vile, Masseratija i sinu motor. Bio povezan sa Čehokom pa nikome ništa.

Nikad nije kasno, ako se ne pokreneš sam nitko neće. Poslije nema smisla kukati na TV-u kak si ti pošten radnik a nisi primio plaću.

Neka neka, sad buš i ti zaradio za Maseratija, čim prodaš par petica 😉

@oxi ti si fakat vještica 😃 bila si napisala tamo recepcija iako nisam bio dio recepcije eto sad me unaprijedili u dio recepcije.

Giphy - Nicole Kidman Movie GIF

fensisuperstar moje saucesce 🤕
    Edit: posto nisi radio u koroni, bit ces ti jos svasta bojim se.

Nema do dylandogovskog humora 🤣

@Fico

recimo za ovo (mozzili) im skidam kapu. Doslovno ako je negdje bilo curenje podataka (mangadex je bio nažalost hakiran) imaš znak na lsti i onda imaš ovu poruku. Srećom svaki sajt drugi password 🙂

fensisuperstar Vidim da se neki bune na novi redizajn, ali meni je i to iskreno sjelo. Ima puno moderniji izgled i po tom pitanju se napokon nosi i s Chromium preglednicima.

Zanimljiv je redizajn. Dočeka te dosta nespremnog. Ali Firefox uber alles.

Jel vama radi povijest na YouTubeu u Firefoxu? Probao sam obrisati sve ekstenzije, reinstalirati i svejedno ne radi.

Heat Da, pa povezan mi je s Googleom, normalno da nema problema ni na računalu s FF niti mobu.

Normalno, nije normalno.

Vito Paće aka Živojin Mirić, čestitke.

Možda se opet neko nevrijeme u Zagrebu sprema. Počel puhati neki podmukli vjetar. Cuceki su počeli lajati, sve me strah nekih budućih potresa.