buz

Meni je žao kaj si to tak shvatio.

Ja znam jako puno ljudi koji bi i da je radno vrijeme dva sata, isto imali filozofiju da rade dva sata i više ih ništa ne zanima.

Znači sami broj sati je nebitan u mojoj poanti.
Htio sam reć da ljudi koji žive po takvim nefleksibilnim filozofijama, uglavnom ne uživaju iste benefite kao ljudi sa koji su spremni nekom izaći u susret.

Čemu postavljanje na zadnje noge?
Ako si ti zadovoljan sa onim što radiš onda ti ovo kaj ja pričam ne bi trebalo predstavljat apsolutno nikakav razlog za osjećat se uvređenim ili prozvanim.
Naravno, uz samu činjenicu da ja to što ti kažeš niti nisam napravio niti rekao.
Kao što nisam rekao niti da ja radim svaki dan duže niti da bi itko trebao radit duže.
Čitaj s razumijevanjem.

Dobro, nije isto biti za računalom 8h ili kopati na vrućini.

U HR se njeguje udarničko mišljenje da treba puno raditi, kasnije su im svi drugi krivi. Ostatak mentaliteta bivšeg režima.
Gledao sam na provjerenom dokumentarac o onoj pilani jednom.
Ljudi ne primaju plaću a svaki dan dolaze na posao. Ko meksička sapunica, samo se spominje Bog, poštenje i ostale gluposti.
Očekuju valjda da ih čeka neznam kaj jer su oni pošteni pa dolaze tam.

Prije 8 god. znači u mojim dvadesetima radio sam u prehrani, nebitno koja firma.
Rintalo se jbga, 2 tjedna kasnila plaća.
Po primitku plaće otišao u kancelariju, potpisao otkazni rok, odradim 14 dana aj bok. Promijenili su 3 imena do 2017. pa propali. Gazda je namaknuo sebi za 2 vile, Masseratija i sinu motor. Bio povezan sa Čehokom pa nikome ništa.

Nikad nije kasno, ako se ne pokreneš sam nitko neće. Poslije nema smisla kukati na TV-u kak si ti pošten radnik a nisi primio plaću.

Neka neka, sad buš i ti zaradio za Maseratija, čim prodaš par petica 😉

@oxi ti si fakat vještica 😃 bila si napisala tamo recepcija iako nisam bio dio recepcije eto sad me unaprijedili u dio recepcije.

Giphy - Nicole Kidman Movie GIF

fensisuperstar moje saucesce 🤕
    Edit: posto nisi radio u koroni, bit ces ti jos svasta bojim se.

Nema do dylandogovskog humora 🤣

@Fico

recimo za ovo (mozzili) im skidam kapu. Doslovno ako je negdje bilo curenje podataka (mangadex je bio nažalost hakiran) imaš znak na lsti i onda imaš ovu poruku. Srećom svaki sajt drugi password 🙂

fensisuperstar Vidim da se neki bune na novi redizajn, ali meni je i to iskreno sjelo. Ima puno moderniji izgled i po tom pitanju se napokon nosi i s Chromium preglednicima.

Zanimljiv je redizajn. Dočeka te dosta nespremnog. Ali Firefox uber alles.

Jel vama radi povijest na YouTubeu u Firefoxu? Probao sam obrisati sve ekstenzije, reinstalirati i svejedno ne radi.

Heat Da, pa povezan mi je s Googleom, normalno da nema problema ni na računalu s FF niti mobu.

Normalno, nije normalno.

Vito Paće aka Živojin Mirić, čestitke.

Možda se opet neko nevrijeme u Zagrebu sprema. Počel puhati neki podmukli vjetar. Cuceki su počeli lajati, sve me strah nekih budućih potresa.