wooddiebone Na kraju krajeva, uspješni ljudi rade manje, ali ne prije nego su pojeli dozu govana veću od svih ostalih
Susjedi mi imaju ljetnu kucu do nas, opet ju preuredjuju sad, jos i bazene kopaju. Sin im je jako uspjesan, necu rec ime jer cete znat tko su ali iz zagreba su. Hoda sa najlijepsim ljudskim bicem koje sam ikad imala zadovoljstvo upoznat, i jos ima jedno 3 sastrane sto je awkward jer ih sve dovodi tu lol. Ove godine su dosli sa jaguarom i sa teslom, teslu sam skuzila kad mi je dosao pokazat psica kojeg su platili 700 eura. Meni je slatko kako za sve sto mi pokazuje mora naznacit cijenu . Ali razumijem, covjek je hustler i usrecuju ga skupe stvari i ponosan je na sve sto ima. Radi od jutra do sutra, prije par dana me zvao da mi kaze da ce mu doc nova garnitura pa da preuzmem dostavu i da je u bolnici jer je imao mini srcani.
Postujem ga jako, morat ce usporit jer ce ga sve to natjerat u rani grob jer nece nosit nista sto ima sa sobom u lijes. Hocu rec da sve to izgleda jako primamljivo i odlicno izvana, skupi auti, roba, par stanova i kuca po hrvatskoj, ali puno ljudi nije spremno na sve sto se mora napravit da bi covjek bio jako uspjesan. Tako da "uspjesni" ljudi rade jako puno vise od prosjecnog covjeka, mada sam stavila navodnike jer biti uspjesan je subjektivan pojam, za neke je uspjeh imat veliku obitelj, ili naucit kako varit zeljezo.