Fico

Mene začudilo isto.
Ali narod se polako budi konačno

Kod nas je HDZ bio od rata, tak je bilo u mnogim mjestima.
Provodili su tiraniju zajedno sa katoličkom đamahirijom.
Veliki domoljubi a rade protiv vlastitog naroda.

Pa dobro nije to u Zagrebu danas napravljeno. Već u prvom krugu su ljudi izabrali nekog novog (da nije HDZ, jel), bio to Tomašević ili Škoro.

Radije bi da je Škoro dobio jer sam o Tomaševiću svašta čuo, ali šta je tu je.

Škoro je nov ko rabljena Škoda iz 2002.

Čovjek koji je bio u HDZ-u, dio njihove kampanje i njihov saborski zastupnik koji je samo spojio radikalnu desnicu u jednu stranku nije novo lice u politici.

Svakako bi radije njega nego nekog trenutnog člana HDZ-a.

Možemo i Tomaševića podržava islamist Reuf Bajrović, očekujem kmečanje za par mjeseci kao i u slučaju s Milanovićem.

Škoro je apsolutno ista stvar kao HDZ i Milan Bandić.

Drago mi je da je je Zagreb baš na dan državnost, i to ovaj krivi dan državnosti koji je zapravo dan HDZa, izglasao za promjenu koja bi mogla cijelu državu povesti u smjeru rješavanja te pošasti.

Sad još nek spuste cijene stanova natrag na normalne razine da mogu kupit nešto, inače idem rađe u Varaždin.

Tzereen da ima posla gore odmah bi otišao. Baš grad po guštu. Ima sve, a nije nakrcan

Fenix ak je nešto ova korona pokazala, to je da se može raditi van ureda, Komotno možeš raditi u Zagrebu, a živjeti u Poreču, Osijeku ili Varaždinu.

Tzereen kako tko, ja i ne mogu baš. A i žena mi ima specifičan posao. Kako god okreneš seljenje u tako neki grad ti smanjuje mogućnosti ubuduće.

Ali slično je i za kvart u ZG. Slavica forsira jedan dio grada jer joj je bliže poslu, ali nikad ne znaš gdje ćeš sutra radit.

Fenix znam. Ovisi o prirodi posla, naravno. Ali i ovo za kvartove je čista istina. Zagreb je postao prevelik, odnosno, prometna regulacija je loša. Tako da za doć iz jednog kvarta u drugi ti nekad treba i sat vremena.

Radije u Zagrebu stajati u koloni, nego u drugom gradu brzo stići na posao.

Mene osobno privlači Velika Gorica, iako zna bit seljo beljo tjuning šabana s lošim cajkama na mukama na cesti. Podsjeća me grad na Zagreb kakav je bio kasnih 90-ih i ranih 2000-ih. Plus sve je na dohvat ruke.

wooddiebone ne mislim samo na izgled. Ne svode se žene samo na tijelo poput Lidije Bačić.